SOCIAL MEDIA

Διάσημοι αστέρες λατρεύουν το Game of Thrones και το δηλώνουν δημοσίως!

Διάσημοι αστέρες λατρεύουν το Game of Thrones και το δηλώνουν δημοσίως!
Ίσως να είναι πιο φανατικοί από εσάς!
IMDB

Οι σταρ του Χόλιγουντ έχουν υποκύψει στη μαγευτική «παγίδα» του Game of Thrones και δείχνουν την αγάπη τους για τη σειρά-φαινόμενο μέσω των social media.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Joe Jonas, ο οποίος ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ντυμένος ως Sansa Stark.

Με αυτόν τον ξεκαρδιστικό τρόπο ο τραγουδιστής εξέφρασε και την στήριξή του στην αρραβωνιαστικιά του Sophie Turner, η οποία υποδύεται αυτόν τον ρόλο.

Από τη στολή του δεν έλειπε τίποτα, ούτε το φόρεμα, ούτε και η κόκκινη περούκα.

Η Kerry Washington, επίσης μέσω Instagram, εξέφρασε την λατρεία της για το Game of Thrones, που επέστρεψε στους δέκτες για την όγδοη και τελευταία σεζόν του.

Η ηθοποιός ανήρτησε ένα βίντεο boomerang που τη δείχνει να φορά μία μπλούζα αφιερωμένη στην «Μητέρα των Δράκων».

«Ναι!!! Είμαι τόοοοοοοσο χαρούμενη που επέστρεψε», γράφει η ηθοποιός, πανηγυρίζοντας.

Η βασίλισσα της ποπ, Madonna, μπορεί να είναι και η πρώτη σταρ που εξέφρασε δημόσια τη λατρεία της για τη σειρά.

Το 2014 είχε αναρτήσει μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία εμφανιζόταν ως άλλη «Μητέρα των Δράκων».

Στην περίπτωση του Άγγλου τραγουδιστή Ed Sheraan η ιστορία αγάπης με τη σειρά απέκτησε και... καρπό, καθώς έλαβε έναν μικρό ρόλο.

Και παρότι αρχικά θεωρήθηκε πως οι σεναριογράφοι του «GoT» σκότωσαν τον χαρακτήρα τον οποίο υποδύθηκε, ο ίδιος, με ένα story στον Instagram τους ευχαρίστησε που δεν το έκαναν.

«Ευχαριστώ Game Of Thrones, το ήξερα ότι μπορώ και επιζώ», έγραψε στο story του.

Άλλοι διάσημοι φαν της σειράς είναι οι: Ryan Reynolds, Jennifer Lawrence, Elijah Wood, Kristen Bell και ο σύζυγός της Dax Shepard, αλλά και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο 8ος κύκλος, όπως ανακοίνωσε το HBO θα έχει έξι επεισόδια. Και παρότι αυτό είναι απογοητευτικό, πρέπει να σημειωθεί πως είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια.

Μπορεί η 8η σεζόν να είναι η τελευταία του «GoT», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστορία τελειώνει. Το HBO έχει ήδη ανακοινώσει ότι δουλεύει σε παραπάνω από μία ιστορίες που θα «γεννηθούν» από την αγαπημένη σειρά. Αλλά οι ιστορίες αυτές, δυστυχώς, δεν θα προέλθουν ούτε από την πέννα του Ντέιβιντ Μπένιοφ ούτε από αυτήν του Ντάνιελ Μπ. Γουέις, που έγραφαν τα σενάρια της τηλεοπτικής σειράς.