ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Project 007»: Ετοιμάζεται το video game του James Bond (vid)

«Project 007»: Ετοιμάζεται το video game του James Bond (vid)

Ένα νέο βιντεοπαιχνίδι James Bond με κωδική ονομασία «Project 007» ανακοινώθηκε ότι είναι στο στάδιο της ανάπτυξης από την IO Interactive.

Η IO Interactive κοινοποίησε το πρώτο τρέιλερ του video game που αποτίει φόρο τιμής στην εναρκτήρια σκηνή των ταινιών James Bond.

Η IO Interactive είναι η ομάδα πίσω από τη σειρά παιχνιδιών Hitman. «Με μια απολύτως πρωτότυπη ιστορία Τζέιμς Μποντ, οι παίκτες θα μπουν στον ρόλο του πιο αγαπημένου μυστικού πράκτορα στον κόσμο για να κερδίσουν το καθεστώς τους ως 00» αναφέρεται σε ανακοίνωση της IO Interactive.

«Η δημιουργία ενός πρωτότυπου παιχνιδιού Μποντ, αποτελεί ένα μνημειώδες εγχείρημα και πιστεύω πραγματικά πως η IO Interactive, σε στενή συνεργασία με τους δημιουργικούς συνεργάτες μας στις EON και MGM, μπορούν να προσφέρουν κάτι εξαιρετικά ιδιαίτερο για τους παίκτες και τις κοινότητές μας» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χάκαν Άμπρακ.

Το κινηματογραφικό franchise του James Bond έχει μακρά ιστορία μεταφοράς της δράσης σε βιντεοπαιχνίδια, κυρίως το κλασικό παιχνίδι Goldeneye 007 1997 για το Nintendo 64.

Η νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς James Bond, με τίτλο «No Time to Die», με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ ως 007 τελευταία φορά, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τι θα πει για κορονοϊό, παράταση lockdown και Χριστούγεννα