ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα πιο stylish smartwatches για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

Τα πιο stylish smartwatches για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

Αν ψάχνεις το πλέον must αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές βόλτες, διακοπές και λοιπές δραστηριότητες, μόλις το βρήκες: τα wearables παίζουν χωρίς αντίπαλο!

Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα αξιόπιστο smartwatch που θα παρακολουθεί τη φυσική σου κατάσταση 24/7, επιτρέποντάς σου να καταγράψεις την καθημερινή σου άσκηση και βέβαια να έχεις πλήρη εικόνα των ειδοποιήσεων που καταφθάνουν στο smartphone σου. Φυσικά το έξυπνο ρολόι στο οποίο θα καταλήξεις θα πρέπει να είναι και κομψό, να ταιριάζει με την εμφάνισή σου κολακεύοντας παράλληλα το look σου.

Εμείς κάναμε τη δύσκολη δουλειά για λογαριασμό σου και βρήκαμε τα πιο κομψά και premium smartwatches που κυκλοφορούν στην αγορά. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ σου και να το κάνεις δικό σου!

Huawei Watch GT 2 Pro

Συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με τον κλασσικό σχεδιασμό, το Watch GT 2 Pro της Huawei είναι μία κορυφαίας αισθητικής επιλογή για εκείνον που τα θέλει όλα! Παρακολουθεί τον καρδιακό παλμό καθώς επίσης και τη μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου (VO2max) και το ποσοστό του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (SpO2). Είναι συμβατό με Android και iOS καθώς επίσης και αδιάβροχο (έως 5 ATM). Έρχεται εφοδιασμένο με Bluetooth 5.1 και GPS για να ξέρεις πού βρίσκεσαι, ενώ την premium κατασκευή του συμπληρώνουν ιδανικά το κρύσταλλο από ζαφείρι και το σώμα τιτανίου.

Garmin vivomove

Το Garmin vivomove είναι η επιτομή του premium smartwatch. Συνδυάζοντας το αψεγάδιαστο design με τις κορυφαίες δυνατότητες, θα καλύψει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς. Η οθόνη αφής του χαρίζει μία άψογη εμπειρία χρήσης χάρη στη σπουδαία της ποιότητα (τεχνολογία AMOLED, ανάλυση 240x400) και τα υψηλά της επίπεδα φωτεινότητας. Την ίδια στιγμή η τεχνολογία μέτρησης παλμών Elevate θα σου επιτρέψει να τσεκάρεις κάθε φυσική σου δραστηριότητα, ενώ το Garmin Pay θα σε κάνει να ξεχάσεις τι πάει να πει πορτοφόλι. Την πρόταση της Garmin ολοκληρώνουν η στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και η πρόσοψη από ενισχυμένο γυαλί.

Garmin Lily Sport Edition

Το smartwatch Lily συνδυάζει τη σικ εμφάνιση ενός προσεγμένου ρολογιού υψηλής αισθητικής με τις προηγμένες τεχνολογίες της πρωτοπόρου στην κατηγορία της, Garmin. Διακριτικό έτσι ώστε να περνά σχεδόν απαρατήρητο, το Lily διαθέτει πανέμορφο καντράν με ιδιαίτερο μοτίβο. Η LCD οθόνη των 16 επιπέδων προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 3 ενώ η μπαταρία του εγγυάται αυτονομία που φτάνει ακόμα και τις πέντε μέρες. Είναι αδιάβροχο, διαθέτει Bluetooth ενώ από πλευράς λειτουργιών καταγράφει τα πάντα, από βήματα και επίπεδα ενέργειας, μέχρι την ποιότητα του ύπνου και τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

Apple Watch Series 6

Η τελευταία γενιά του Apple Watch είναι και η καλύτερη από πλευράς design αλλά και δυνατοτήτων. Το Apple Watch Series 6 έρχεται με μία εξαιρετικά φωτεινή οθόνη Retina με λειτουργία always on, προσφέροντάς σου μία εκπληκτική εμπειρία χρήσης. Μετρά τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα σου, προσφέρει δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτροκαρδιογραφήματος ενώ καταγράφει με ασύγκριτη ακρίβεια κάθε σου διαδρομή και άσκηση. Θα το συνδέσεις με το iPhone σου πιο εύκολα από ποτέ, ενώ διαλέγοντας πρόσοψη και λουράκι θα προσαρμόσεις την εμφάνισή του ώστε να ταιριάζει με τη δική σου.

Honor MagicWatch 2

Μια φρέσκια και δυναμική πρόταση από την Honor, το MagicWatch 2 διαθέτει υπέροχο σχεδιασμό και θηριώδη μπαταρία που του εξασφαλίζει αυτονομία έως και δύο εβδομάδες! Παρακολουθεί τη φυσική σου κατάσταση τη μέρα αλλά και τη νύχτα, ενημερώνοντάς σε για τον καρδιακό σου παλμό, τα επίπεδα της πίεσης, την ποιότητα του ύπνου σου και βέβαια την καθημερινή σου άσκηση. Διαθέτει υποστήριξη GPS και 15 λειτουργίες αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι αδιάβροχο έως και 5 ATM ενώ λειτουργεί απρόσκοπτα τόσο με iOS όσο και Android.

Huawei Watch GT 2

Με σχεδιασμό που «φωνάζει» premium από μακριά, το Watch GT 2 είναι μία προσιτή επιλογή smartwatch για εκείνους που φροντίζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στην εμφάνισή τους. Το μίνιμαλ design του αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο από την τρισδιάστατη στρογγυλεμένη AMOLED οθόνη του. Η απόκρισή της είναι στιγμιαία, κάτι που εν μέρει οφείλεται και στον επεξεργαστή Kirin A1 ο οποίος κάνει το ρολόι της Huawei να… πετάει. Οι δε τεχνολογίες αιχμής TruSleep, TruRelax και TruSeen έχουν αναβαθμιστεί, προσφέροντας ακόμα καλύτερη κάλυψη.

Samsung Galaxy Watch Active2

Με μοντέρνα γραμμή και λεπτεπίλεπτη αλλά απόλυτα στιβαρή κατασκευή, το Samsung Galaxy Watch Active2 θα προσαρμοστεί μεμιάς στον τρόπο ζωής σου. Θα πλαισιώσει με επιτυχία κάθε σου εμφάνιση, από τις πιο επίσημες μέχρι τις πλέον casual, παρακολουθώντας τη φυσική σου κατάσταση και ωθώντας σε να πετύχεις τους στόχους ευεξίας σου. Φέρει πιστοποίηση IP68 όντας έτσι αδιάβροχο (5 ΑΤΜ) για να το χρησιμοποιήσεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ενσωματώνει δε την εφαρμογή ύπνου και διαλογισμού, Calm που θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος και να ξεκουραστείς αποτελεσματικότερα.

Samsung Galaxy Watch 3

Αν θες το ρολόι σου να υιοθετεί κομψό σχεδιασμό με κλασσικές γραμμές και λεπτά χαρακτηριστικά, τότε το Galaxy Watch 3 της Samsung είναι από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς. Τα πάντα πάνω του είναι προσεγμένα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας: σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι, περιστρεφόμενη στεφάνη, οθόνη Super AMOLED με Corning Gorilla Glass DX+ 2.5D, εναλλάξιμο δερμάτινο λουράκι. Βασίζεται στο Tizen 5.5, προσφέρει σπουδαία αυτονομία, είναι συμβατό με Android και iOS ενώ φέρει πιστοποιήσεις IP68 και MIL-STD-810G αντέχοντας σε βάθος έως και 50 μέτρα (σε γλυκό νερό).

Xiaomi Mi Watch

Σπορτίφ και δυναμικό, το Xiaomi Mi Watch είναι τέλειο για τους λάτρεις των σπορ και των δραστηριοτήτων. Ζυγίζει ελάχιστα (μόλις 32 γραμ.) ενώ έρχεται σε έναν εντυπωσιακό αριθμό συνδυασμών χρωμάτων (τρία χρώματα σώματος, έξι για το λουράκι και πάνω από 100 προσόψεις) για να το φέρεις στα μέτρα σου. Διαθέτει στρογγυλή οθόνη 1,39 ιντσών με λειτουργία always on που παραμένει ευανάγνωστη ακόμα και κάτω από τις ακτίνες του ήλιου. Καταγράφει έναν εντυπωσιακό αριθμό ασκήσεων και ειδών γυμναστικής, είναι αδιάβροχο ενώ ενσωματώνει και GPS.

Huawei Watch GT 2e

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα από τα «χαρίσματα» του Huawei Watch GT 2e, αυτό θα ήταν το δίχως άλλο η σπουδαία αυτονομία του. Εδώ που τα λέμε και ποιος δε θέλει ένα smartwatch, η μπαταρία του οποίου να αντέχει έως και δύο εβδομάδες; Η πρόταση της Huawei έρχεται με συστήματα παρακολούθησης παλμών (TruSeen 3.5) και ύπνου (TruSleep 2.0) καθώς επίσης και 15 επαγγελματικές αθλητικές λειτουργίες. Είναι συμβατό με iOS και Android και εφοδιασμένο με 2 GB αποθηκευτικού χώρου για να περάσεις στη μνήμη του τα αγαπημένα σου τραγούδια. Σύνδεσε απ’ ευθείας και τα Bluetooth ακουστικά σου και ξεκίνα την άσκηση!