TRAVEL

Καλαμάτα: Ψηφίστηκε ως η 5η καλύτερη πόλη για γραφικές περιηγήσεις με ΙΧ

Καλαμάτα: Ψηφίστηκε ως η 5η καλύτερη πόλη για γραφικές περιηγήσεις με ΙΧ

Ένα οδικό ταξίδι θεωρείται συχνά ως ταξίδι ζωής, παρέχοντας την ευκαιρία σε κάποιον να ταξιδέψει  σε έναν νέο προορισμό και να γνωρίσει νέους πολιτισμούς και κουλτούρες.

Είτε αναζητάτε μια παγκόσμια εμπειρία είτε απλά θέλετε να γνωρίσετε μερικά νέα αξιοθέατα, η επιλογή του σωστού προορισμού είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία απίστευτων αναμνήσεων που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Ωστόσο, με τόσους πολλούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, μπορεί να αισθάνεστε μπαιρδεμένος όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας.

Γι' αυτό, το DiscoverCars.com, έκανε την έρευνά του με τους καλύτερους παγκόσμιους προορισμούς για την απόλυτη γραφική εμπειρία οδήγησης.

Χρησιμοποιώντας αξιολογήσεις, από περισσότερους από 150.000 ταξιδιώτες από κάθε γωνιά του πλανήτη, συγκεντρώσαμε το creme de la creme των τοποθεσιών οδήγησης – με βάση τις πραγματικές εμπειρίες με κάθε προορισμό.

Τα στοιχεία αποκάλυψαν ότι η Καλαμάτα, κατατάσσεται ως η πέμπτη καλύτερη πόλη για γραφική διαδρομή. Η πόλη έλαβε μέση βαθμολογία 9,1/10, καθιστώντας την μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των ταξιδιωτών.

Επιπλέον στην 8η θέση βρέθηκε η Κεφαλλονιά στην 14η η Κως και στην 19η η Ζάκυνθος.