TRAVEL

Η Μαρκέλλα πρώτα ζει και μετά γράφει...

Η Μαρκέλλα πρώτα ζει και μετά γράφει...

Μαρκέλλα Σαράιχα: Ταξιδιάρα ψυχή… - Το πρωί είναι σε σύγχυση και το βράδυ σε ηρεμία - Η σχέση της με το διαδίκτυο και τα ταξίδια...

Ξεκίνησε για ηλεκτρολόγος – μηχανικός και κατέληξε δημοσιογράφος. Δεν το λες και συνηθισμένο…

Η φυσιογνωμία της είναι ίσως γνωστή σε όσους έβλεπαν παλιότερα τηλεόραση, αφού έκανε την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων στο Alter.

markella4

Από τότε μέχρι σήμερα έκανε πολλές συνεργασίες τόσο τηλεοπτικές όσο και «διαδικτυακές», ενώ τελείωσε και τη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Τους τελευταίους μήνες έχει ρίξει το βάρος της στο δικό της «διαδικτυακό παιδί» το www.travelgirl.gr.

Η ξανθιά δημοσιογράφος μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιάς της Ελλάδας και γνωρίζουμε μέρη που δεν είχαμε ξανακούσει ποτέ γι' αυτά.

Δεν είναι όμως ένα απλό ταξιδιωτικό site όπως μας λέει κι η ίδια.

ego11

«Μέσα από το travelgirl.gr μπορεί κάποιος να μάθει τα πιο ψαγμένα στέκια για φαγητό και ποτό όχι μόνο στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Λόγω της μεγάλης μου αγάπης που έχω για το θέατρο, υπάρχει ειδική κατηγορία γι’ αυτό ενώ κάθε εβδομάδα έχω πολλούς διαγωνισμούς με ταξίδια, θεατρικούς διαγωνισμούς, βραδινές εξόδους, γυναικείας περιποίησης κτλ».

Εν ολίγοις πρώτα ζει και μετά γράφει…

markella6

-Ποιο είναι το αγαπημένο σου ταξίδι;

-«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα. Μπορώ όμως να σου πω ποιο θα γίνει! Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη».

Στη συζήτηση μαζί της ξεχωρίζει η αφοπλιστική ειλικρίνειά της, φαινόμενο σπάνιο για το χώρο της δημοσιογραφίας…

«Δεν πιστεύω στην απόλυτη ευτυχία. Πιστεύω στις ευτυχισμένες στιγμές. Για να έρθουν αυτές, θα πρέπει να είμαστε υγιείς και να καταλάβουμε ότι η ζωή είναι μικρή. Άρα... να την ζούμε όσο πιο ωραία και έντονα γίνεται!».

markella2

Παρόλα αυτά είναι εξόχως διαισθητική:

«Είμαι διαισθητική τόσο πολύ που ποτέ μέχρι τώρα δεν έχω πέσει έξω για κάτι ή για κάποιον. Οι φίλοι μου πλέον με εμπιστεύονται με τυφλά μάτια όταν τους λέω τι πιστεύω για κάτι που με ρωτάνε».

Όπως λέει ταυτίζεται ιστορικά με την Μαντώ Μαυρογένους. «Ήταν από τις πιο χειραφετημένες γυναίκες που έχουν περάσει. Αγωνίστρια».

Από τη σημερινή εποχή ταυτίζεται με όλους αυτούς που προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα και να ξεπεράσουν τη μιζέρια και τις δυσκολίες:

«Νομίζω όλοι οι άνθρωποι που ενώ βομβαρδίζονται καθημερινά από τις δυσκολίες της ζωής, καταφέρνουν και βγαίνουν αλώβητοι χωρίς να κάνουν κακό στην υγεία τους. Φυσικά όλοι εκείνοι που παλεύουν με κάποια ασθένεια και δίνουν το καλύτερο παράδειγμα σε όλους εμάς».

ego25

Το καταπληκτικό είναι ότι δεν θέλει κάτι από το Θεό, θέλει μόνο να του πει: «Να προσέχεις τη μαμά μου που την έχασα πριν από ένα χρόνο»

Είναι υπέρμαχος του keep going and never give up και δηλώνει: «Το πρωί είμαι σε σύγχυση και το βράδυ σε ηρεμία. Δεν το λες και καλό!».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

*Φωτογράφος: Εριέττα Ευσταθίου, Μαλλιά: Κώστας Αυγερινός, Ρούχα: Spell, Γλυφάδα