ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Κινήσου με γνώμονα την εμπειρία σου

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Κινήσου με γνώμονα την εμπειρία σου
Τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα αν λειτουργήσεις με το ένστικτό σου και μπεις σε μια νέα κατάσταση, χωρίς να χρονοτριβείς.
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα συνηγορεί σε κομβικής σημασίας εξελίξεις στα οικονομικά σου.

Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθούν να δράσεις χωρίς να το πολυσκεφτείς, κι αυτός είναι ο λόγος που σε κάνει ικανό/η για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς με γνώμονα την εμπειρία σου και σε κάθε περίπτωση να μην βιάζεσαι, αφού είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα και… σπασίματα! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα συνηγορεί σε κομβικής σημασίας εξελίξεις στα οικονομικά σου, φαίνεται μάλιστα ότι το «πρόσημο» τους εξαρτάται από τις διασυνδέσεις σου με κέντρα εξουσίας αλλά σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς ότι σε αυτόν τον κόσμο κάθε τι έχει και το αντίτιμό του.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/05

Αν είσαι μόνος/η, με την Σελήνη και τον Άρη στο ζώδιό σου η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα, να θυμάσαι όμως ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα αν λειτουργήσεις με το ένστικτό σου και μπεις σε μια νέα κατάσταση, χωρίς να χρονοτριβείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να προκύπτουν εντάσεις που θα κάνουν πιο επιθυμητό τον έναν στον άλλον, είτε πρόκειται για διαφωνίες μεταξύ σας, είτε για μια κοινή στάση απέναντι σε «αντιφρονούντες».

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 25/05/2022;