ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Θα πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Θα πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου
Ο Πλούτωνας στο 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στη ζωή σου.
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Σε όλη την διάρκεια της ημέρας, μπορεί να είσαι «στην τσίτα» είτε από τη θέση άμυνας, είτε ως επιτιθέμενος/η

Από την μια πλευρά, η Σελήνη στο ζώδιό σου συνηγορεί στο να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει… εσένα «στόχο» κάποιων εντάσεων ή πρακτικών αυθαιρεσίας. Σε όλη την διάρκεια της ημέρας λοιπόν, μπορεί να είσαι «στην τσίτα» είτε από τη θέση άμυνας, είτε ως επιτιθέμενος/η, ενώ ψηλά στην «ατζέντα» είναι και τα θέματα υγείας. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στο 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στη ζωή σου και είτε θα αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε «λερώνουν», είτε θα γίνεις δέσμιος καταστάσεων και συμφερόντων, προκειμένου να ανελιχθείς.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/05

Με το αίσθημα ανεξαρτησίας σου να παίρνει κεφάλι και... κεφάλια, τίποτε δεν είναι δεδομένο, ακόμη και η πιο... δεμένη σχέση! Ίσως μάλιστα να πάθεις μια κρίση και να δείξεις ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο στο ταίρι σου αλλά επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις μπορεί να πέσεις θύμα μιας ανάλογης συμπεριφοράς. Επιπλέον, ένα άτομο στην δουλειά σου ή ακόμη και μέσα στο σπίτι σου μπορεί να σου... την πέσει, ξεπερνώντας κάθε όριο!