ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Δώσε προσοχή σε θέματα υγείας

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Δώσε προσοχή σε θέματα υγείας
Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις ή για να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Ο Πλούτωνας απέναντί σου σηματοδοτεί το τέλος μια συνεργασίας

Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις ή για να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί και αναπόφευκτα θα έρθεις σε επαφή και με άτομα που δεν συμμερίζονται τις προτεραιότητες σου, ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» μαζί τους. Επιπλέον, θέματα υγείας απαιτούν την προσοχή σου, ενώ σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως θα χρειαστείς τη βοήθεια ειδικών. Παράλληλα, ο Πλούτωνας απέναντί σου σηματοδοτεί το τέλος μια συνεργασίας, ίσως όμως να σου γίνει και μια δελεαστική πρόταση από κάποιον/α, που δεν έχει και τόσο καθαρά χέρια!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/05

Αν είσαι μόνος/η, ο Πλούτωνας απέναντί σου προσελκύει άτομα με… σκοτεινές προθέσεις κι επειδή θα αποπειραθούν να πάρουν αυτό που θέλουν χωρίς να σε ρωτήσουν, είναι σκόπιμο να βρίσκεσαι σε σχετικά ασφαλές περιβάλλον και κοντά σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μην σταματήσεις να... επαγρυπνείς, αφού κάποιος θα αποπειραθεί να δελεάσει σεξουαλικά είτε εσένα, είτε το ταίρι σου.