ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 01/06: Άσε στην άκρη τον εγωισμό σου

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 01/06
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσεις σε ένα «θερμό» επεισόδιο με το ταίρι σου
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση κι όσο πιθανό είναι να κατακτήσεις κάτι δύσκολο, άλλο τόσο είναι να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί σπάνιες ή καινοφανείς καταστάσεις, ίσως όμως να μπεις κι εσύ στον… κόπο τους, δοκιμάζοντας κάτι νέο ή πρωτοποριακό και αιφνιδιάζοντας όσους/ες… νομίζουν πως σε ξέρουν. Επιπλέον είναι πιθανό να σου προκύψει μια έκτακτη μετακίνηση, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να κάνεις τη… διαφορά με ένα μέσον μεταφοράς ή επικοινωνίας! Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση κι όσο πιθανό είναι να κατακτήσεις κάτι δύσκολο, άλλο τόσο είναι να βρεθείς σε δύσκολη θέση «κυνηγημένος/η» από αρνητικές συγκυρίες ή/και εξ αιτίας του εγωισμού σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/06

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσεις σε ένα «θερμό» επεισόδιο με το ταίρι σου, που… μάλλον δίκαια θεωρεί ότι νοιάζεσαι μόνον για τα δικά σου και δεν βλέπεις τίποτε πέρα από αυτά. Πρόκειται ωστόσο για μια ένταση που θα περάσει σύντομα. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις όλη την ευχέρεια να επιλέξεις το πρόσωπο που σου «γυάλισε» και να το κατακτήσεις.