ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06: Δείξε την αγάπη σου με έργα και όχι με λόγια

Ταύρος | Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06
Ανεξάρτητα με τις αβεβαιότητες που θα προκύψουν, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνον με λόγια.
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Ο Άρης στον Κριό εξακολουθεί να αναμοχλεύει το παρασκήνιο κι είναι σκόπιμο να έχεις το νου σου

Ανεξάρτητα με τις αβεβαιότητες που θα προκύψουν, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνον με λόγια, χωρίς να περιμένεις μια «σώνει και καλά» ανταπόδοση. Κι αν τύχει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να σε ταλαιπωρήσει με τις παλινδρομήσεις του, πρόκειται για κάτι προσωρινό, οπότε μη δώσεις έκταση. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό εξακολουθεί να αναμοχλεύει το παρασκήνιο κι είναι σκόπιμο να έχεις το νου σου, αφού όταν πεις το «κι εσύ Βρούτε» θα είναι ήδη αργά! Ίσως πάλι να προκύψει κάτι έκτακτο, όσο και επείγον στην υγεία ή τα εργασιακά σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/06

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τη Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, έχεις τον πρώτο λόγο στα ερωτικά κι ότι ζητήσεις θα το έχεις, ωστόσο, το να περιμένεις να δεις ποιος/α θα πλειοδοτήσει σε προσφορές, δεν σημαίνει κι ότι θα κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή. Εξ άλλου μια σχέση που βασίζεται κυρίως στο «έχω», στην πορεία κινδυνεύει να αποδειχθεί πολύ «λίγη» σε σχέση με όλα εκείνα που λαχταράει η καρδούλα σου!