ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06: Προσοχή στο τι γίνεται και λέγεται στο συγγενικό σου περιβάλλον

Λέων | Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06
Η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί σε οικονομικές εξελίξεις με μεικτό «πρόσημο» κι αν θες να αποφύγεις τις κακοτοπιές συμβουλέψου τους ειδικούς.
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Με τον Άρη στον Κριό είναι προς το… συμφέρον σου να μείνεις μακριά από πρακτικές αυτοδικίας

Η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί σε οικονομικές εξελίξεις με μεικτό «πρόσημο» κι αν θες να αποφύγεις τις κακοτοπιές συμβουλέψου τους ειδικούς. Επιπλέον μπορείς να γλιτώσεις έξοδα από μια ενδελεχή έρευνα αγοράς ή την επιμονής σου σε κάποιες λεπτομέρειες που «προδίδουν» το κατά πόσο μια αγορά ή επένδυση είναι πράγματι συμφέρουσα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό είναι προς το… συμφέρον σου να μείνεις μακριά από πρακτικές αυτοδικίας ή στείρες αντιπαραθέσεις, που έχουν κυρίως εγωιστικά κίνητρα και να ρίξεις το βάρος στην επιμόρφωσή σου κι αν συμβεί το… κακό υπάρχουν και τα ένδικα μέσα!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/06

Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου έχεις την επιθυμητή αποδοχή από άτομα που αρμόζουν στο πρεστίζ σου, από εκεί και ύστερα όμως το να σκέφτεσαι κάτι πιο «σοβαρά», είναι μάλλον πρόωρο. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, κράτα εκείνες τις κολακείες που σου αρέσουν περισσότερο, δώσε όμως τη δέουσα προσοχή και στο τι γίνεται και λέγεται στο συγγενικό σου περιβάλλον, αφού κάποιος σχεδιάζει πράγματα για σένα… χωρίς εσένα!