ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07: Έρχονται εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 07/07: Έρχονται εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δείξε στο ταίρι σου το τι μπορείς να κάνεις όταν λειτουργείς απελευθερωμένα, παρασύροντάς το σε ένα «τρελό» ερωτικό… χορό!
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί σε μια εσωτερική αβεβαιότητα, που με τη σειρά της μπορεί να προκαλέσει ψυχοσωματικά προβλήματα.

Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί «ζωηρές» εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία σου και ανεξάρτητα από τα όσα… υπερβολικά θα γίνουν, τελικά θα βρεθείς «καβάλα στο άλογο»! Ίσως πάλι να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου, ενώ είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα από την οικογένεια ή να αποκτήσεις κάτι με μεγάλη συναισθηματική αξία. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί σε μια εσωτερική αβεβαιότητα, που με τη σειρά της μπορεί να προκαλέσει ψυχοσωματικά προβλήματα, ίσως όμως να αποκαλυφθούν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, που θα σε «τσιτώσουν».

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/07

Αν είσαι μόνος/η, με τον Άρη απέναντί σου να καθιστά εφικτό ακόμη και το θεωρητικά πιο… ανέφικτο, δεν έχεις παρά να «λυθείς» και να στοχεύσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή/και να ανταποκριθείς άμεσα, χωρίς «αστερίσκους» και δεύτερες σκέψεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δείξε στο ταίρι σου το τι μπορείς να κάνεις όταν λειτουργείς απελευθερωμένα, παρασύροντάς το σε ένα «τρελό» ερωτικό… χορό!