ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Ίσως υπογράψεις ένα ιδιωτικό συμφωνητικό

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Ίσως υπογράψεις ένα ιδιωτικό συμφωνητικό
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα κάνει τη διάθεσή σου πιο «κλειστή», ίσως μάλιστα να νιώσεις… ανεξήγητα ευάλωτος/η.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα προσφέρει ή αντίθετα θα εκμεταλλευθεί πρόσωπα και καταστάσεις.

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα κάνει τη διάθεσή σου πιο «κλειστή», ίσως μάλιστα να νιώσεις… ανεξήγητα ευάλωτος/η απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, που σου θυμίζουν μια… άλλη εποχή! Επιπλέον βέβαια, συνηγορεί σε ενέργειες σχετικές με οικονομικά ή/και περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα να υπογράψεις κι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, με την παρέμβαση ενός πρεσβυτέρου να αποκτά κομβική σημασία σε κάθε περίπτωση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα προσφέρει ή αντίθετα θα εκμεταλλευθεί πρόσωπα και καταστάσεις, με την κάθε επιλογή σου να έχει το κόστος της.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/07

Έχοντας την ευχέρεια να κινείσαι σε δύο «ταμπλό» χωρίς να… ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά, το πιθανότερο είναι να ζήσεις δύο παράλληλες καταστάσεις κι όσο για το πώς και πότε θα βγει μια άκρη από όλη αυτήν την ιστορία, μη σε απασχολεί, αυτό είναι ένα θέμα της… άλλης πλευράς! Αν βέβαια είσαι καλό παιδί και δεν κάνεις τέτοια, από τη στιγμή που έλκεις πολύ «μπερδεμένες» περιπτώσεις, μπορείς να αρκεστείς σε έναν εμψυχωτικό ρόλο.