ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 05/08: Θα έρθεις σε επαφή με την δυσάρεστη πλευρά της ζωής

Ημερήσιες Προβλέψεις 05/08
Η Σελήνη στο Σκορπιό συνηγορεί σε ποικίλες «ζυμώσεις» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου,
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Με τον Πλούτωνα στα μέρη σου να σε φέρνει σε επαφή με την δυσάρεστη πλευρά της ζωής, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι.

Η Σελήνη στο Σκορπιό συνηγορεί σε ποικίλες «ζυμώσεις» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να μην είναι το επιθυμητό, ενώ τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς, γι’ αυτό μη βιαστείς να πάρεις θέση. Ίσως βέβαια να αγχωθείς ή να αποσυντονιστείς κι από τη στάση ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στα μέρη σου να σε φέρνει σε επαφή με την δυσάρεστη πλευρά της ζωής, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι που θα γίνει και… δεν ξεγίνεται! Ίσως πάλι ο ερωτισμός που εκπέμπεις να σε κάνει στόχο κάποιου/ας που θέλει να σε εκμεταλλευτεί με… κάθε τρόπο!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 05/08

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μια διαφωνία ή διαφορά φιλοσοφίας με το ταίρι σου μπορεί να σε «ξενερώσει», αυτό ωστόσο είναι πολύ καλύτερο από το να μπεις σε μια διαδικασία ζήλιας και να χάσεις τον έλεγχο. Επιπλέον, σε αυτή τη φάση οι φιλίες σου, αντί να βοηθούν δημιουργούν περισσότερα προβλήματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε είναι σκόπιμο να… παραμείνεις, ασχολούμενος/η κυρίως με τις προσωπικές ζωές των άλλων!