ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 22/08: Δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα παραπληροφόρησης

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στο Λέοντα είναι ό,τι… πρέπει για ντόλτσε βίτα, ενώ σε ευνοεί σε κάθε προσωπικό σου ζήτημα.
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Ο  Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί… πονηριές στο συγγενικό σου περιβάλλον 

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στο Λέοντα είναι ό,τι… πρέπει για ντόλτσε βίτα, ενώ σε ευνοεί σε κάθε προσωπικό σου ζήτημα, με «άρωμα» διάκρισης. Ίσως μάλιστα να τύχεις της προσοχής κι ενός διακεκριμένου προσώπου. Μπορεί ακόμη να χαρείς από την πρόοδο ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί… πονηριές στο συγγενικό σου περιβάλλον ή/και από γείτονα, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα και μιας έντεχνα ενορχηστρωμένης παραπληροφόρησης. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου να προσέξεις ότι… γλιστράει ή μπορεί να σε παρασύρει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 22/08

Αν μεν είσαι μόνος/η έχεις πολύ καλές πιθανότητες να βρεις ταίρι σε μια γιορτή ή σε μια δημόσια εκδήλωση, ίσως μάλιστα τα κατορθώματά σου να προκαλέσουν αίσθηση σε ένα ευρύτερο κοινό, ανεξάρτητα με το ότι ο καθένας θα λέει τα… δικά του! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση… καλοδεχούμενοι κι οι «πειρασμοί», αφού θα σε «ανεβάσουν» ψυχολογικά αλλά… μέχρι εκεί αφού σήμερα τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό.