ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 22/08: «Ξεδιάλεξε» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου

| Ημερήσιες Προβλέψεις
Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στο ζώδιό σου σε καθιστά σημείο αναφοράς για τους άλλους.
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Η θετική αίσθηση που προκαλείς είναι το «διαβατήριο» σου για να… δοξαστείς τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο! 

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στο ζώδιό σου σε καθιστά σημείο αναφοράς για τους άλλους, με μόνο «μειονέκτημα» το ότι θα ασχοληθούν και με την προσωπική σου ζωή, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους απανταχού σταρ! Όπως κι αν έχει πάντως, η θετική αίσθηση που προκαλείς είναι το «διαβατήριο» σου για να… δοξαστείς τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου είναι… επιτακτική ανάγκη το να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού υπάρχουν και οι «πονηροί» ή οι «προδότες» της υπόθεσης!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 22/08

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται πάνω σου κι όλα πάνε πρίμα, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και οι «φαντασμένες» επιδείξεις σου, σε καλό θα σου βγουν. Αν μάλιστα είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει και μια νέα όσο και ξεχωριστή γνωριμία με ένα πρόσωπο αντάξιο του… μεγαλείου σου! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, η ματαιοδοξία σου μπορεί να σε παρασύρει αρκετά… μακριά της!