ΚΟΣΜΟΣ

Η Ευρώπη «διώχνει» τους μουσουλμάνους μετανάστες!

Η Ευρώπη «διώχνει» τους μουσουλμάνους μετανάστες!
Τη στιγμή που στην Ευρώπη γίνεται «χαμός» με τους μουσουλμάνους μετανάστες...

Τη στιγμή που στην Ευρώπη γίνεται «χαμός» με τους μουσουλμάνους μετανάστες, στην Ελλάδα σκέφτονται ακόμα την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους προκειμένου οι μουσουλμάνοι να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Η άνοδος των μουσουλμάνων στην Ευρώπη έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα ιδιαίτερα στις φιλελεύθερες χώρες του Βορρά δηλαδή την Ολλανδία, Σουηδία, Δανία και κατ΄ επέκταση την Γερμανία και την Γαλλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ολλανδία το εθνικιστικό κόμμα του Γκέερτ Βιλντερς στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές κατέλαβε την τρίτη θέση στο κοινοβούλιο εκλέγοντας 24 βουλευτές από τους 150. Το κόμμα του ονομάζεται ( PVV) δηλαδή αντί-μουσουλμανικό κόμμα της ελευθερίας. Στην παραδοσιακή σοσιαλιστική Σουηδία το ακροδεξιό κόμμα του Τζίμ Ακεσον για πρώτη φορά εισήλθε στο σουηδικό κοινοβούλιο καταλαμβάνοντας 20 έδρες.

Στη Γερμανία ο τραπεζίτης της κεντρικής τράπεζας Τίλο Σαραζίν εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο: « Η Γερμανία καταργεί τον εαυτό της» όπου έγινε ανάρπαστο αναλύοντας την σημερινή ύφεση της Γερμανίας και αυτό οφείλεται στην ραγδαία αναπτυσσόμενη τάξη μη μορφωμένων μουσουλμάνων οι οποίοι είναι απρόθυμοι να ενταχθούν στην γερμανική κοινωνία. Αυτός που θεωρεί τον εαυτό του πρωτοπόρο είναι ο Ολλανδός πολιτικός Βίλντερς γιατί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, άνοιξε ένα θέμα στην Ευρώπη που κάνεις δεν ήθελε να αγγίξει. Με αφορμή τις θέσεις του Ολλανδού ο αρχηγός των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν σε συνέντευξη του στην ολλανδική εφημερίδα Volkstran απειλεί την Ολλανδική κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι: «εάν εντείνει, υπό τη χειραγώγηση του Βίλντερς, την πολιτική της κατά του Ισλάμ είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει στόχο επίθεσης από ισλαμιστική οργάνωση».

Αντιδρούν δυναμικά οι Σουηδοί

Πρόσφατα, την 11η Δεκεμβρίου 2010, ένας άνθρωπός σκοτώθηκε (ο ιρακινής καταγωγής δράστης) και δύο τραυματίστηκαν ύστερα από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας με δύο εκρήξεις στο κέντρο της Στοκχόλμης. Λίγο πριν τις εκρήξεις εστάλη ηχητικό μήνυμα σε σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων με απειλές κατά της Σουηδίας με την αιτιολογία ότι επέτρεψε την έκδοση σκίτσων με τον προφήτη Μωάμεθ. Οι Σουηδοί αντιδρούν δυναμικά στην ύπαρξη μουσουλμάνων μεταναστών και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πόλις Malmo όπου από τους 300.000 κατοίκου οι 80.000 είναι μουσουλμάνοι μετανάστες. Η συγκεκριμένη πόλη αποτελεί το παράδειγμα ανεκτικότητας που μέχρι σήμερα έδειχναν οι Σουηδοί . Το αποτέλεσμα ήταν ότι μετά την νίκη του Ακεσον οι οπαδοί ξυλοκόπησαν χιλιάδες μετανάστες σπέρνοντας τον πανικό και τον φόβο. Τα επιχειρήματα του Ακεσον και των άλλων πολιτικών είναι ότι οι μετανάστες είναι ένα οικονομικό φορτίο και απομυζούν το κράτος πρόνοιας, όπου επιβάλλεται να φύγουν από τη χώρα.

Μεγαλώνει το κίνημα στην Γερμανία

Το πρόσφατο βιβλίο του τραπεζίτη της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας κ. Τιλο Σαραζίν κάνει «θραύση» στο εσωτερικό της χώρας. Η επιτυχία του οφείλεται στο ότι αναλύει πόσα χρήματα αντιστοιχούν στο Γερμανό φορολογούμενο για τους μετανάστες που είναι άνεργοι και δεν μπορούν να προσαρμοσθούν στην εξειδικευμένη αγορά εργασίας της Γερμανίας. Επίσης, πόσα εκατομμύρια ξοδεύει το κράτος πρόνοιας της Γερμανίας για όλους αυτούς που δεν «θέλουν» να προσαρμοσθούν και να σεβασθούν την γερμανική κουλτούρα. Το σύνθημα που στέλνουν οι οπαδοί του τραπεζίτη στην κυβέρνηση είναι : «Διώξτε τους μετανάστες ή διαφορετικά θα τους διώξουμε εμείς». Το κίνημα στη Γερμανία έχει φουντώσει και επικουρείται από τους πολιτικούς της Ολλανδίας, Σουηδίας, Δανίας και Γαλλίας. Τα γεγονότα τώρα μόλις άρχισαν!

Πηγή: Newscode.gr