ΚΟΣΜΟΣ

Πρώην στρατιώτης απευθύνει έκκληση για αλλαγή φύλου! (photos)

Πρώην στρατιώτης απευθύνει έκκληση για αλλαγή φύλου! (photos)

Έκκληση στο βρετανικό σύστημα υγείας να αναλάβει τα έξοδα της επέμβασης αλλαγής φύλου απευθύνει ένας 65χρονος πρώην στρατιώτης.


«Γεννήθηκα σε λάθος σώμα», υποστηρίζει η Roxanne Yeatman, η οποία παίρνει θηλυκές ορμόνες, ενώ παρακολουθεί και ειδικά μαθήματα για το πώς να περπατά, να μιλά και να συμπεριφέρεται γενικά ως γυναίκα.

«Χρειάζομαι αυτή την επέμβαση για να γίνω αυτό που θέλω», είπε ο πρώην… Νταγκ, πατέρας τεσσάρων παιδιών από το Ricardo Path, στο Thamesmead του ανατολικού Λονδίνου και συμπλήρωσε: «Ζω περιμένοντας τη μέρα που θα γίνει…».

Η Roxanne, είναι συνταξιούχος φύλακας ασφαλείας, ενώ κατετάγη στο στρατό στα 16 της χρόνια. Ήταν οπλίτης στο Βασιλικό Πυροβολικό για τρία χρόνια πριν την πάψουν για κλοπή το 1968. Ακολούθως μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου κάνοντας κακές… παρέες πέρασε 28 μήνες στη φυλακή Wandsworth.

Πλέον, το μόνο που την απασχολεί είναι αν το βρετανικό σύστημα υγείας εγκρίνει την επέμβαση αλλαγής φύλου, η οποία μαζί με τα φάρμακα κοστολογείται περίπου στις 20.000 λίρες.

«Συνήθιζα να παίζω με τα κορίτσια, παρά με τα αγόρια όταν ήμουν μικρή», τονίζει η Roxanne και συμπληρώνει:
«Ήμουν παντρεμένη 21 χρόνια, ωστόσο σκέφτηκα το γρασίδι ήταν πιο πράσινο από την άλλη πλευρά».

Όσο για την οικογένειά της; «Δεν έχει να μου πει τίποτα κακό. Είναι στο πλευρό μου. Δεν τους ενοχλεί και δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με αυτή. Η μεσαία μου κόρη μού είπε πως είναι το δικό μου σώμα και η δική μου ζωή», υπογραμμίζει και καθιστά σαφές πως: «Ξέρω ότι είμαι όμορφη, αλλά συγγνώμη άντρες, θα παραμείνω... λεσβία»!

Διαβάστε ακόμα:

Ελέφαντες… λιώμα μετά από μεθύσι! (photos)

Ξόδεψε 15.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάζει… (photos)

Καταζητούμενος πέφτει νεκρός από πυρά αστυνομικών (video)

Ο πρώτος πατέρας με ανακατασκευασμένα γεννητικά όργανα!

Ορμητικός χείμαρρος πάγου μετακινεί γέφυρα! (video)

Δε φαντάζεστε τι φτιάχνει Κινέζα με το μητρικό της γάλα!

Αυτός είναι ο πιο τεμπέλης ταχυδρόμος στην ιστορία! (photos)