ΚΟΣΜΟΣ

Έχει κολοστομία αλλά έγινε μοντέλο! (pics)

Έχει κολοστομία αλλά έγινε μοντέλο! (pics)

Η κολοστομία δεν τον άφησε πίσω στην επαγγελματική του σταδιοδρομία

Αυτό το σούπερ μοντέλο έχει κάτι το μοναδικό και δεν ντρέπεται να το αναδείξει. Ίσα ίσα φωτογραφίζεται με περηφάνεια με τη θήκη της κολοστομίας του και γιορτάζει την αντιμετώπιση της χρόνιας νόσου του εντέρου.

Ο Blake Beckford είχε ασχοληθεί πολύ με τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης, αλλά όταν άρχισε να πέφτει σε λήθαργους και να χάνει βάρος, παρά την ιδιαίτερη διατροφή στην εφηβεία του, διαγνώστηκε με ελκώδη κολίτιδα, μια μορφή φλεγμονώδους νόσου του εντέρου (IBD).

Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όνειρό του να γίνει μοντέλο αφού τον εμπόδιζε η ασθένεια του.

Η έξαρση της ασθένειάς του το 2012 τον ανάγκαζε να πηγαίνει στην τουαλέτα μέχρι και 20 φορές την ημέρα πριν ο ίδιος υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του παχέος εντέρου, αφήνοντας τον κλινήρη για έξι εβδομάδες και με τη θήκη της κολοστομίας.

Παρά τις οπισθοδρομήσεις, αποφάσισε ότι δεν είχε τίποτα να χάσει και να ερευνήσει διαφορετικούς τρόπους για να ανακτήσει την φυσική του κατάσταση, αρχής γενομένης με τη γιόγκα και το γυμναστήριο. Επίσης άρχισε να περπατά και να κάνει ποδήλατο, σε συνδυασμό με θρεπτική διατροφή.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τον άντρα που βλέπουμε μπροστά μας σήμερα.

Δείτε τις εικόνες

Διαβάστε επίσης: Γυναίκες και άντρες φωτογραφίζονται με κολοστομία (pics)