ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπουτάρης: «Ίδρωσα και έχω 12.000 ένσημα στο ΙΚΑ!»

Μπουτάρης: «Ίδρωσα και έχω 12.000 ένσημα στο ΙΚΑ!»

Δηλώσεις στο «ΡΑΔΙΟ Θεσσαλονίκη» έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αφήνοντας και πάλι αιχμές κατά του υποψηφίου Δημάρχου, Σταύρου Καλαφάτη.

Τονίζοντας μεταξύ άλλων ο κ. Μπουτάρης: «Ο κ. Καλαφάτης φαίνεται ότι δεν έχει όρεξη να γίνει δήμαρχος, δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την πόλη. Η Νέα Δημοκρατία έκανε λάθος με αυτή την επιλογή της, θέλει να δώσει κομματικό χαρακτήρα στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο κ. Καλαφάτης είναι παιδί του... κομματικού σωλήνα. Εγώ έχω ιδρώσει και έχω 12.000 ένσημα από το ΙΚΑ».

Παράλληλα, ο Δήμαρχος της συμπρωτεύουσας αναφέρθηκε και στον Απόστολο Τζιτζικώστα: «Μυστική συμφωνία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα δεν υπάρχει. Του έδωσα συγχαρητήρια όταν σήκωσε κεφάλι. Αλλά η καρδιά μου είναι στην Ν. Παυλίδου. Είμαι πιο κοντά ιδεολογικά».

Σε ερώτηση για την επίθεση που του έκανε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης κατηγορώντας μεταξύ άλλων για τις βόλτες του στα μπαράκια δήλωσε: «Δεν θα με αλλάξει ο δήμος, εγώ θα αλλάξω το δήμο. Αν ο Μηταφίδης θεωρεί life-style τα μπαράκια κι εγώ θα μπορούσα να θεωρήσω lifestyle το αμπέχωνο. Avanti Popolo - Bandiera Rossa, θα είμαστε όλη μέρα;».

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος θα παρουσιάσει αύριο Τρίτη τους πρώτους υποψήφιους για το δημοτικό συμβούλιο, καθώς και για τα τοπικά συμβούλια ενώ σύμφωνα με τον ίδιο όλα είναι καινούρια ονόματα: «Δεν υπήρχαν στο παλιό ψηφοδέλτιο. Είναι νέοι άνθρωποι από 25 μέχρι 45 ετών. Δεδομένες είναι οι συμμετοχές των Αβραμόπουλου, Κουράκη, Καπόν και Πασχαλίδου. Προτεραιότητες την επόμενη πενταετία είναι το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα και οι κοινόχρηστοι χώροι. Ο τομέας της καθαριότητας έχει προχωρήσει. Όσο για την πώληση της ΕΥΑΘ, είμαι αντίθετος».

Διαβάστε επίσης: Η «NANOTEXNOLOGY» για μια εβδομάδα τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη