ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Δείτε ΕΔΩ τα τελικά αποτελέσματα

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Δείτε ΕΔΩ τα τελικά αποτελέσματα
Εκλογές 2019: Όλα όσα συνέβησαν λεπτό προς λεπτό
EUROKINISSI

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE BLOG - Δείτε ΕΔΩ τα τελικά αποτελέσματα: Κυριαρχία Μητσοτάκη και ευρεία επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας - Η μετάδοση των αποτελεσμάτων, οι δηλώσεις των νικητών και των ηττημένων και όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

To Newsbomb.gr, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site της χώρας, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, μετέδωσε έγκυρα και έγκαιρα, όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019.

Μέσα από την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το Newsbomb.gr σας ενημέρωσε με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο και τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των κομμάτων.

Με τη μεγάλη ευθύνη της πρωτιάς σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr ανταποκρίθηκε στη μάχη της ενημέρωσης και για τις Εκλογές 2019.

Μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών μεταδώσαμε από τις 19:00 και μετά τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (08/07/2019) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό όπως τις κατέγραψε από το πρωί της Κυριακής (07/07) το Newsbomb.gr: