ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Συνάντηση Πατούλη - Καραμέρου

Εκλογές 2019: Συνάντηση Πατούλη - Καραμέρου
Θεσμική συνάντηση Πατούλη- Καραμέρου

Δημοτικές εκλογές 2019: Θεσμική συνάντηση ενημέρωσης για θέματα του δήμου είχε σήμερα (13/3/2019) το πρωί με τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο μετά από αίτημα του επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν της ενημέρωσης για το έργο που παράχθηκε κατά τη 12ετη θητεία του απερχόμενου δημάρχου, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «ο δήμος στέκεται γερά στα πόδια του, με υγιή οικονομικά και ανθρώπινο δυναμικό, με σταθερή και μόνιμη εργασία. Αφήνουμε θετική κληρονομιά στην επόμενη διοίκηση του δήμου και ισχυρή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές». Τέλος, υποσχέθηκε ότι από όποια θέση κι αν βρίσκεται θα είναι πάντα δίπλα στους συμπολίτες του. «Για να κάνουμε το Μαρούσι ακόμη πιο δυνατό», πρόσθεσε.

Ο κ. Καραμέρος χαρακτήρισε πολύ χρήσιμη και παραγωγική τη συνάντηση, «παρά τις όποιες θεμιτές διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις». Επιδίωξη του συνδυασμού του, # Ενωμένο Μαρούσι, όπως τόνισε, «είναι να είμαστε σε θέση από την πρώτη ημέρα να εφαρμόσουμε ένα ολοκληρωμένο και, προπαντός, ρεαλιστικό πρόγραμμα ώστε οι πολίτες του Αμαρουσίου να δουν άμεσα αισθητή βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Η πρόκληση για το Μαρούσι την επόμενη ημέρα επιβάλλει συνεργασίες και συνθέσεις».

Διαβάστε επίσης

Εκλογές 2019: Δημοσκόπηση Δυτική Ελλάδα - Δείτε ποιος προηγείται

Εκλογές 2019 - Οριστικό: Αυτό είναι το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικές ειδήσεις