ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Οι 30 πρώτοι δημοτικοί σύμβουλοι του Παύλου Γερουλάνου

Εκλογές 2019: Οι 30 πρώτοι δημοτικοί σύμβουλοι του Παύλου Γερουλάνου
Ο υπόψήφιος δήμαρχος Αθήνας ανέφερε και τα κρίτηρια με οποία επιλέχθησαν τα άτομα που βρίσκονται στο συνδυασμό του / Πηγή: Eurokinissi

Εκλογές 2019: Τους τριάντα πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξή του «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Παύλος Γερουλάνος στην Κυψέλη.

Ανάμεσα τους είναι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών Επαμεινώνδας Λαμπρακάκης, οι νυν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, Νέλλη Παπαχελά, Γιώργος Μπρούλιας, Πόπη Γιαννοπούλου, Βασίλης Αγγελόπουλος, Μαρία Στρατηγάκη, Γιώργος Αποστολόπουλος (του Παναγιώτη), Δήμητρα Σιδερή, Ελένη Κατσούλη και η Χαρίκλεια Μανωλιουδάκη, πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας.

Επίσης, ο Γιάννος Λιβανός, νομικός και διευθυντής σε μη κυβερνητική οργάνωση, ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννάκης, μηχανολόγος μηχανικός, ο Στέφανος Καντούνης, ο Στέλιος Μαστρογιαννάκης από τις Κινήσεις Πολιτών για την αναγέννηση του Πεδίου του Άρεως, ο Γιώργος Παρίσης, η Χριστίνα Βασιλείου, υπεύθυνη των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου, η Μαρία Καλογεροπούλου, παιδαγωγός.

Υποφήφιοι θα είναι και οι Παναγιώτης Σιούνας, ορθοπεδικός χειρούργος - αθλητίατρος, Γιώργος Φούτας, η Αριάνα Μπαριαμπά από τον τομέα του τουρισμού, Νίκος Τσαούσης, καλλιτεχνικός διευθυντής στον διεθνή φιλανθρωπικό μουσικό θεσμό Diplomats in Concert in Athens, Παναγιώτης Τζανέτος, ο οποίος συνέβαλε στην δημιουργία της Τεχνόπολης στο Γκάζι, Πάνος Μαυρίδης, δημοσιογράφος, Βασιλική Μπάρκα, Βασίλης Μπάκας, κοινοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Κοκκινοπλίτης, η Ελένη Ζαχαροπούλου, ο Θωμάς Παναγιώτης, επιχειρηματίας, η Αργυρούλα Καραγεώργου, εκπαιδευτικός και ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος.

Παρουσιάζοντας τους, ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε ότι «τρία είναι τα κριτήρια για τη δική μας ομάδα: Να αγαπάνε την Αθήνα, να φέρνουν γνώση, εμπειρία, δεξιότητα στην προσπάθειά μας και τρίτο, να είναι έτοιμοι να οργώσουν την πόλη και κάθε γειτονιά».

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα παιδιού 2019 - ΟΠΕΚΑ: Ξεκινάει η πληρωμή της α’ δόσης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Έδωσε τους κωδικούς για το Facebook ο Ροδίτης