Περιφερειακές εκλογές 2019 - Πατούλης: Το πρόγραμμά του για το Βόρειο τομέα Αττικής

Newsroom Newsroom

Περιφερειακές εκλογές 2019 - Πατούλης: Το πρόγραμμά του για το Βόρειο τομέα Αττικής
Στους στόχους του είναι η δημιουργία 100.000 θέσεων εργασίας

Περιφερειακές εκλογές 2019 : "O Βόρειος τομέας της Αττικής, μπορεί να αποτελέσει την «ατμομηχανή» της Αττικής με ανάπτυξη νέων οικονομικών δραστηριοτήτων όπως ο ιατρικός, ο αθλητικός και ο πολιτιστικός τουρισμός», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής παρουσίασε το στρατηγικό σχέδιο της παράταξής του Νέα Αρχή, από το Μαρούσι, όπου διετέλεσε για δώδεκα χρόνιαδήμαρχος.

Η ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, επισήμανε ο κ. Πατούλης, μπορεί να γίνει με πρωτοβουλίες όπως την προώθηση συνεργιών με τον ιδιωτικό τομέα, τα νοσηλευτικά ιδρύματα, με έμφαση στην αξιοποίηση του υψηλού επιπέδου ιατρικού προσωπικού της χώρας αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη προώθηση του συνεδριακού τουρισμού σε συνεργασία με τις μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της και τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών και διεθνών forum, ενισχύοντας το brand name της τουριστικής ταυτότητας της Αττικής.

Ο Γ. Πατούλης, αφού υπογράμμισε την προτεραιότητα που κατέχει στην ατζέντα της παράταξης η ασφάλεια των πολιτών, πρόσθεσε ότι σε συνεργασία με το κεντρικό κράτος θα προχωρήσει σε επεκτάσεις των οδικών αξόνων και του Μετρό, στη βελτίωση και αναβάθμιση των δημόσιων υποδομών στο χώρο της εκπαίδευσης και της υγείας, στη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων κοινωνικής φροντίδας και στην επέκταση των δράσεων του Δικτύου Υγιών Πόλεων, με έμφαση στον προσυμπτωματικό έλεγχο και την προληπτική ιατρική.

Στις προτεραιότητες για την Αττική ο κ. Πατούλης τόνισε ότι η πρώτη προγραμματική δέσμευση αφορά στη προώθηση ενός ρεαλιστικού σχεδιασμού για την υιοθέτηση ενός σύγχρονου συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων, που θα με έμφαση στην ανακύκλωση και στην περιβαλλοντική εκπαίδευση από τα σχολικά χρόνια.

Ως δεύτερη προγραμματική δέσμευση, ανέφερε τον τομέα της πολιτικής προστασίας, με έμφαση στην πρόληψη, ενώ ως πρωταρχικό στόχο παρουσίασε τη δυνατότητα «να έχει η Περιφέρεια Αττικής πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη».

Υπογράμμισε πως στους στόχους του είναι η δημιουργία 100.000 θέσεων εργασίας, μέσα από συνέργειες με τις δυνάμεις της ιδιωτικής οικονομίας και την επένδυση σε τομείς όπως η εκπαίδευση, ο θεματικός τουρισμός, η υγεία και ευεξία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός

Τέλος η εκδήλωση έγινε παρουσία ευρωβουλευτών, βουλευτών και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων:

η βουλευτής Επικρατείας Ν. Κεραμέως, ο Βoυλευτής Γ. Κουμουτσάκους, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ Β. Μιχαλολιάκος, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος, ο πολιτευτής Α' Αθηνών ΝΔ Ν. Ασλανίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Ι. Καλαντζάκου και Β. Ξυπολιτάς, η τέως βουλευτής επικρατείας ΝΔ Ε. Μπερνιδάκη, οι υπ. Δήμαρχοι Κηφισιάς Ν. Χιωτάκης και Β. Βάρσος, ο πρώην δήμαρχος Βριλησσίων Κ. Ιωαννίδης, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος δήμαρχος Βριλησσίων Α. Ντινόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Μ. Κρανίδης, ο υπ. δήμαρχος Βριλισσίων Γ. Πισιμίσης, ο πρώην δήμαρχος Ταύρου Σ. Ανδρέου, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κηφισιάς Δ. Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ν. Ιωνίας Συμεών Χατζηαγγελής, η πολιτευτής Β Αθήνας Μ. Καφετζή, ο πρόεδρος Β4 ΝΟΔΕ της ΝΔ Σ. Αβραμάκος, ο εκπρόσωπος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών Α. Τζίβας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Α. Βλαχογιάννης, ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Β. Κάβαλλος και ο αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Κ. Αντωνόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης

13η Σύνταξη: Αυτά είναι τα ποσά που θα μπουν στις τσέπες σας - «Ψαλίδι» έως και 35%

Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου - Έρχεται θερμή εισβολή (vid)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved