ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εισέβαλαν το απόγευμα της Δευτέρας (30/09) άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στον σύνδεσμο, μετά την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη λεωφόρο Δεκελείας από δεκάδες χούλιγκανς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Κυριακής (29/09) αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν αρχικά στην γέφυρα Βρυούλων, όπου αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν λίγο πριν τις 23:00, μια ομάδα περίπου 4 ατόμων, προκειμένου να τους κάνουν έναν τυπικό έλεγχο.

Ξαφνικά τους επιτέθηκαν περίπου 30 άτομα, τα οποία άρχισαν να ξυλοκοπούν τους αστυνομικούς και να προκαλούν φθορές στης μοτοσυκλέτες τους. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του τοπικού Τμήματος και το πλήρωμά του δέχτηκε βροχή από πέτρες από την ομάδα των περίπου 30 ατόμων, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημίες.

Μισή ώρα αργότερα, δυο ομάδες ΔΙΑΣ περνώντας από την Λ. Δεκελείας σχεδόν στο ύψος της πλατείας της Ν. Φιλαδέλφειας δέχτηκαν επίσης σφοδρή επίθεση από περίπου 40 άτομα, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε καταστήματα τις πλατείας.

Και σε αυτή την περίπτωση οι αστυνομικοί ξυλοκοπήθηκαν, ενώ ο ήρωας αρχιφύλακας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Σχετικές ειδήσεις