ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτοί είναι οι 11 Κούρδοι που συνελήφθησαν με αντιαρματικά στα Σεπόλια (pics)

Αυτοί είναι οι 11 Κούρδοι που συνελήφθησαν με αντιαρματικά στα Σεπόλια (pics)
INTIME NEWS

Δίνονται στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έντεκα αλλοδαπών που συνελήφθησαν την 19-03-2020 κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε Εξάρχεια και Σεπόλια.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την επίσημη ενημέρωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης που συνελήφθησαν στην μονοκατοικία των Σεπολίων είχαν δημιουργήσει ένα τούνελ μήκους 47 μέτρων, το όποιο ξεκινούσε από το εσωτερικό του σπιτιού και κατέληγε σε διπλανό οικόπεδο και μάλιστα είχαν καμουφλάρει με παλέτες την έξοδο του τούνελ, ώστε να μην γίνεται αντιληπτό από περαστικούς, αλλά και από τα περίεργα «μάτια» των Αρχών.

Οι 10 συλληφθέντες είναι όλοι τουρκικής υπηκοότητας, κάποιοι κουρδικής καταγωγής, ενώ μεταξύ τους έιναι και ένας που γεννήθηκε στην Ολανδία

Σε βάρος των έντεκα συλληφθέντων σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ποινική δικογραφία για συγκρότηση και ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση DHKP-C καθώς και για συναφή αδικήματα περί κατοχής οπλισμού κλπ.

Δείτε του συλληφθέντες στην gallery που ακολουθεί

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων, αλλά και προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, με τα δημοσιοποιηθέντα ή με άλλα στοιχεία, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό επεισόδιο στον Έβρο:Επίθεση δουλεμπόρων με…χατζάρες σε φουσκωτό του Λιμενικού μέσα στο ποτάμι