ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κέρκυρα: Χειροπέδες σε ζευγάρι που προσπάθησε να παραλάβει δέμα με κοκαΐνη από το ΚΤΕΛ

Κέρκυρα: Χειροπέδες σε ζευγάρι που προσπάθησε να παραλάβει δέμα με κοκαΐνη από το ΚΤΕΛ

Κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 16,2gr, εντοπίστηκε σε δέμα, που μετέφερε από την Αθήνα, υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Παραλήπτης του δέματος ήταν ένας 55χρονος Κερκυραίος, όπου προσήλθε, με την 53χρονη σύντροφό του, στο σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας προκειμένου να παραλάβει το δέμα του.

Κατά την κατάπλου όμως του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Κέρκυρας, το δέμα με τα ναρκωτικά εντοπίστηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, μετά από ένδειξη σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «ΚΥΜ».

Οι δύο Κερκυραίοι συνελήφθησαν για παράβαση του Ν. 4139/2013 «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών», ενώ σε έλεγχο που έγινε στο ΙΧ όχημα που επέβαιναν, εντοπίστηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 6,8gr.

Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε και στην οικία που διέμεναν οι συλληφθέντες, εντοπίστηκε μια λειτουργική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα λευκής σκόνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, η λειτουργική ζυγαριά ακριβείας, το Ι.Χ. όχημα που επέβαιναν οι συλληφθέντες, καθώς και δύο 2 κινητά τηλέφωνα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τσιόδρας στο Newsbomb.gr: Δεν αποκλείω κρούσματα ή θανάτους στην Ελλάδα πριν τις 26 Φεβρουαρίου

Σχετικές ειδήσεις