ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονίες στην Κέρκυρα: Έτσι «καθάρισαν» τους δύο άνδρες

Δολοφονίες στην Κέρκυρα: Έτσι «καθάρισαν» τους δύο άνδρες

Ποιους αναζητά η Αστυνομία στην υπόθεση της δολοφονίας δύο ανδρών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο, στην Κέρκυρα.

Δύο εκτελεστές που χρησιμοποίησαν δύο πιστόλια διαφορετικού διαμετρήματος αναζητούν οι Αρχές για το διπλό έγκλημα χθες (23/07) το βράδυ στην Κέρκυρα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν 30 κάλυκες, ενώ φαίνεται ότι το συμβόλαιο θανάτου ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο, καθώς οι δολοφόνοι έπιασαν εξαπίνης τα θύματά τους πριν καν βγουν από το αυτοκίνητο και πριν καν χρησιμοποιήσουν το ένα όπλο που είχαν μαζί τους, το οποίο και βρέθηκε από τους αστυνομικούς μέσα στο Ι.Χ.

Δείτε τις πληροφορίες που μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο Open TV:

Παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη εργαστηριακή απάντηση, οι Αρχές εκτιμούν ότι τα θύματα είναι δύο Μαυροβούνιοι, μέλη της ισχυρής εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι», για τους οποίους μάλιστα φέρεται να υπάρχει Ερυθρά Αγγελία από την Interpol.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν πάει στην Κέρκυρα για να κρυφτούν και νοίκιασαν μονοκατοικία -μέσω τρίτου προσώπου- πριν από περίπου έναν μήνα. Είχαν ειδοποιήσει μάλιστα τον ιδιοκτήτη ότι θα παραμείνουν για τρεις μήνες.

Στο νησί βρίσκεται ήδη κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και οι εκτιμήσεις των αξιωματικών είναι ότι η εγκληματική ενέργεια είναι συνέχεια της τέλεσης πριν από περίπου έξι μήνες μέσα σε ταβέρνα στη Βάρη, δύο ανδρών μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους και μάλιστα και των παιδιών τους.

Δείτε εικόνες από το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα θύματα, στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης: