ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Συγκινεί αστυνομικός που έχασε τον συνάδελφό του από κορονοϊό

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Συγκινεί αστυνομικός που έχασε τον συνάδελφό του από κορονοϊό

Αστυνομικός που νόσησε από κορονοϊό μιλά για το συνάδελφό του που πέθανε στην Κατερίνη

Ύστερα από 10 ημέρες στο νοσοκομείο, όπου έδωσε μάχη για να νικήσει τον κορονοϊό, έφυγε από τη ζωή ο 55χρονος αστυνομικός, Γιώργος Καριπίδης, στην Κατερίνη.

Ο 55χρονος νόσησε πριν από 16 ημέρες. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως λέει στο Newsbomb.gr ο φίλος του Φώτης Δημήτρης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας ο οποίος νόσησε επίσης με κορονοϊό, ο θάνατος του 55χρονου συναδέλφου του έχει βυθίσει τους πάντες στη θλίψη.

«Όλα έγιναν γρήγορα. Από τις 27 του Νοεμβρίου ξέραμε ότι είναι στη ΜΕΘ. Είμαστε συνομήλικοι και φίλοι για πάρα πολλά χρόνια. Ο Γιώργος από αυτά που γνωρίζω δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Υπηρετούσε χρόνια στην Τροχαία και εδώ και λίγο καιρό στο Α.Τ. Αικατερίνης. Είχε δύο παιδιά, ένα ηλικίας 23 και ένα 25 ετών. Πριν λίγο καιρό νόσησα και εγώ από τον κορονοϊό. Ευτυχώς το πέρασα με ελαφριά συμπτώματα. Πυρετό και βήχα. Έχουμε τρομάξει όλοι μας με την πανδημία. Στον τόπο μας αλλά και στην υπηρεσία μας είναι πάρα πολλά τα κρούσματα. Στην Διεύθυνση Πιερίας έχουν ανιχνευτεί θετικοί τον ιό 50 αστυνομικοί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φώτης Δημήτρης.

Δείτε φωτογραφίες του 55χρονου αστυνομικού, Γιώργου Καριπίδη στη Gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση lockdown: Αυτά τα καταστήματα ανοίγουν την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου