ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονική συμπλοκή στο Νέο Κόσμο: «Ήθελε να σκοτώσει όλη την οικογένεια ο δολοφόνος»

Φονική συμπλοκή στο Νέο Κόσμο: «Ήθελε να σκοτώσει όλη την οικογένεια ο δολοφόνος»

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε πως η επίθεση στο πάρκο στον Άγιο Σώστη είχε στόχο όλη την οικογένεια.

Μπροστά σε ένα μυστήριο που απαιτεί λύση βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία ενός άνδρα και τον τραυματισμό άλλων δυο στην πλατεία του Αγίου Σώστη στο Νέο Κόσμο.

«Ο δράστης του χθεσινού μακελειού στο Νέο Κόσμο ήθελε να σκοτώσει όλη την οικογένεια που είχε μπροστά του. Αν δεν έτρεχαν να εξαφανιστούν θα είχαμε και άλλους νεκρούς αφού πυροβολούσε στο ψαχνό και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα από ανυποψίαστους διερχόμενους».

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου, αυτά σχολίασε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που ανέλαβε να ξετυλίξει το κουβάρι της χθεσινοβραδινης δολοφονικής επίθεσης στο πάρκο κοντά στον Άγιο Σώστη.

Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, εκτός από τον πατέρα που είναι νεκρός και τους δυο γιους του που είναι σοβαρά τραυματισμένοι, μπροστά στο περιστατικό ήταν και η σύζυγος.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι προσωπικές διαφορές και οι οικονομικές διαφορές. Από το σημείο περισυνελέγησαν κάλυκες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, προκειμένου να εξεταστεί εάν τα όπλα είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί πήραν χθες τα στοιχεία ταυτότητας των αυτοπτών μαρτύρων αλλά και των συγγενών των θυμάτων, προκειμένου να ανοίξει ο κύκλος των καταθέσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονική συμπλοκή στη Νέα Σμύρνη: Ένα γκρι Opel αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Που στρέφονται οι έρευνες