ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σάλος στην Αττική: Πωλούσαν κοκαΐνη στην showbiz - Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο μόδιστρος

Σάλος στην Αττική: Πωλούσαν κοκαΐνη στην showbiz - Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο μόδιστρος

Σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι του στα βόρεια προάστια της Αθήνας βρίσκεται ο μόδιστρος, που κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης με πελατολόγιο άτομα του καλλιτεχνικού χώρου και της showbiz.

Ανακριτής και Εισαγγελέας διαφώνησαν σε σχέση με την προφυλάκισή του και έτσι το λόγο έχει το δικαστικό συμβούλιο για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο πιλότος που εμπλέκεται στην υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 8.000 ευρώ, ενώ ο φωτογράφος, αλβανικής καταγωγής, με κατάστημα στη Δροσιά, κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις κατηγορούμενοι διακινούσαν την κοκαΐνη σε καλλιτέχνες, τραγουδιστές, δημοσιογράφους και σεφ. Στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή βρέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου στο Μαρούσι εντοπίστηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 5.855 ευρώ.

Στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία πιστόλια το ένα κλεμμένο ήταν από αστυνομικό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Το δηλητηριασμένο ροξ - Σκότωσε τον αρραβωνιαστικό της γιατί ήταν σεξουαλικά ανίκανος