ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γιώργος Καραϊβάζ: Λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας – Συγκλονισμένοι οι γείτονες

Το σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ
Ευδοκία Μύτιλη

Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα από την εν ψυχρώ εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου. Λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του από τους ανθρώπους που τον ζούσαν καθημερινά.

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο γνωστός αστυνομικός ρεπόρτερ εκτελέστηκε από αγνώστους έξω από το σπίτι του, το μεσημέρι της Παρασκευής (09.04), σε μια είδηση που «πάγωσε» τους πάντες.

Λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, ο Γιώργος Καραϊβάζ είδε δυο αγνώστους που επέβαιναν σε ένα σκούτερ να αδειάζουν πάνω του έναν γεμιστήρα και να τον αφήνουν νεκρό στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα, λίγες ώρες αργότερα άνθρωποι από τη γειτονιά του Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, άφησαν λίγα λουλούδια έτσι ώστε να τιμήσουν τη μνήμη του…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ανατριχιαστικές μαρτυρίες: Του έδωσαν τη χαριστική βολή

Το Newsbomb.gr κατέγραψε την μαρτυρία γειτόνισσας η οποία επέστρεφε από την λαϊκή όταν είδε στο πεζοδρόμιο, πεσμένο μπρούμητα, τον δημοσιογράφο. «Την ώρα που ήρθα εγώ είχε τελειώσει δεν πρόλαβα την μηχανή», ανέφερε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα και πρόσθεσε «το αίμα ήταν φρέσκο. Ήμουν στη λαϊκή και γυρίζοντας πήγα να παρκάρω στο σημείο που ήταν πεσμένος».

Η ίδια ανέφερε ότι στην αρχή νόμιζε πως ήταν κάποιος που είχε λιποθυμήσει και σκέφτηκε να μην πάει κοντά στο σημείο για να παρκάρει, λέγοντας «όπως προχώρησα είδα το αίμα ρέει. Ήταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο μπρούμητα γι αυτο νόμιζα ότι κάποιος ίσως λιποθύμησε. Ήταν πεσμένος κάτω», ανέφερε και συνέχισε:

«Παρκάρω το αυτοκίνητο, επειδή ήταν τρεις υπάλληλοι του δήμου μέσα στο πάρκο που καθαρίζανε, πήγα αμέσως και τους ρώτησα τι έγινε ρε παιδιά "πέρασε μια μηχανή τον πυροβολήσανε και στο τέλος του ρίξανε και χαριστική βολή και στη συνέχεια έφυγαν"»

«Τον είδα στο πεζοδρόμιο είχε κατέβει ίσως από το αυτοκίνητο, είχε μάλλον μόλις κατέβει», κατέληξε.

Άλλος ένας γείτονας του Γιώργου Καραϊβάζ ανέφερε ότι κανείς από το σπίτι τους που είναι δίπλα δεν άκουσε τίποτα, αναφέροντας πως ο δημοσιογράφος ήταν ένας πολύ καλός γείτονας και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. «Παρκάραμε τα αυτοκίνητά μας δίπλα δίπλα», είπε χαρακτηριστικά ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το τελευταίο καιρό ο Γιώργος Καραϊβάζ, άφηνε το αμάξι του έξω από το γκαράζ, «είναι σοκαριστικό ανέφερε» και τόνισε ότι κανείς δεν άκουσε τίποτα από το σπίτι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Τον σκότωσαν με 5 σφαίρες στο κεφάλι και τον θώρακα - Πώς κινήθηκαν οι δράστες