ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έρευνα της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στην Αθήνα – Τρεις προσαγωγές

Περιπολικό αστυνομία βράδυ
INTIME

Σε τρεις προσαγωγές προχώρησαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής που πραγματοποίησαν έρευνα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Τρεις προσαγωγές ήταν το αποτέλεσμα της έρευνας που πραγματοποίησε η αντιτρομοκρατική σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν δυο γυναίκες και έναν άνδρα, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε μετά από πληροφορίες που αναλύουν οι ελληνικές αρχές για την υπόθεση σύλληψης Ελλήνων αντιεξουσιαστών από τις διωκτικές αρχές της Μεγάλης Βρετανίας για βομβιστική επίθεση – στις 11 Ιανουαρίου 2018 – σε κάστρο του Εδιμβούργου στη Σκωτία.

Η υπόθεση αυτή ενδιαφέρει πολύ τις δυο χώρες και αναζητούν το ελληνικό παρακλάδι στη χώρα μας, με την ανταλλαγή πληροφοριών είναι συνεχής.

Από το διαμέρισμα, οι αστυνομικοί πήραν ψηφιακά δεδομένα και θα σταλούν για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στόχος είναι να διαπιστώσουν αν πράγματι οι συλληφθέντες Έλληνες στο Εδιμβούργο έχουν σχέση με αναρχική ομάδα που έχει κάνει επιθέσεις στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι προσαχθέντες θα αφεθούν ελεύθεροι εκτός από τον έναν, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μια φωτοβολίδα.

Η αλληλογραφία πάντως μεταξύ των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών των δύο χωρών συνεχίζεται και αναμένονται και νέα πληροφοριακά δεδομένα για την υπόθεση αυτή.

Πάντως οι δυο συλληφθέντες στη Σκωτία είναι ένας άνδρας και μια γυναίκα που ζουν τα τελευταία χρόνια εκεί ενώ δεν είχαν απασχολήσει τις αρχές ασφαλείας στην Ελλάδα

Πηγή: cnn.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός στον Άγιο Παντελεήμονα: «Αφήστε με, αφήστε με» φώναζε η 25χρονη στους τέσσερις βιαστές της