ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού

Σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού

Κορονοϊός: Η εφαρμογή των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι το κυριότερο θέμα που θα συζητηθεί στη σύσκεψη.

Σύσκεψη για την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης,, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης, και στελέχη του υπουργείου Υγείας.

Αντικείμενο είναι η εφαρμογή των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και οι τρόποι για την πιστή εφαρμογή τους, σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Στόχος των Αρχών είναι οι σαρωτικοί έλεγχοι, προκειμένου να ελέγχονται τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης αλλά και να γίνονται ταυτοπροσωπίες με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας από τους κατόχους .

Στη συνέχεια, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, θα συναντηθεί με τον ομόλογό του υπουργό της Γαλλίας για να ανταλλάξουν απόψεις για τους τρόπους αντιμετώπισης και εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προ των πυλών νέα ισχυρή κακοκαιρία - «Ίσως προσεγγίσει σε ένταση μεσογειακό κυκλώνα»

Δολοφονία στον Εύοσμο: Η μητέρα μου με έβαλε να πω ότι με κακοποιούσε σεξουαλικά

The Voice: Η 20χρονη που «τρέλανε» τους πάντες (videos)