ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Ερυθραία: Συγκλονίζει η μητέρα του τραυματία- «Σκοτώνεις το παιδί μου; - Καλά του έκανα!»

Νέα Ερυθραία
InTime

Νέα Ερυθραία: Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας του 43χρονου τραυματία για το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στη Νέα Ερυθραία- Σπαθιά, τσεκούρια και αυτοσχέδια δρεπάνια βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη

Η επίθεση με πυροβολισμούς κόστισε τη ζωή του ενός 43χρονου εργαζόμενου σε γραφείο εταιρείας διαχείρισης φυσικού αερίου, ο οποίος δεν κατάφερε να επιζήσει και υπέκυψε στα τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο ΚΑΤ να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η μητέρα του 43χρονου τραυματία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Open συγκλονισμένη από την συνάντηση που είχε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη.

Η γυναίκα βρέθηκε στο σημείο λίγη ώρα μετά την επίθεση, αφού είχε ακούσει φωνές από τον γιο της: «Άκουσα τον γιο μου να φωνάζει “Μας σκοτώνει βοήθεια, μας σκοτώνει” και έτρεξα ξυπόλητη και ήμουν η πρώτη. Τον είδα μόλις έφευγε και του λέω: “Μας σκότωσες το παιδί, γιατί;”. Μου λέει: “Καλά τους έκανα”».

«Χτύπησε» ντυμένος Σαμουράι

Ήταν λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν ο δράστης βγήκε από το σπίτι του στην οδό Σκουφά, ντυμένος Σαμουράι, και κρατώντας ένα περίστροφο, πλησίασε τους δύο ανυποψίαστους άνδρες που εκτελούσαν τεχνικές εργασίες.

Ο δράστης φέρεται να γνώριζε τα δύο θύματά του, καθώς έμεναν και οι τρεις στην ίδια γειτονιά. Πριν τους πυροβολήσει άρχισε να τους μιλάει με ακατάληπτα λόγια για μαύρη μαγεία.

«Τους είπε για τη Σολομωνική και από μικρή απόσταση άρχισε να πυροβολεί» ανέφερε η μητέρα του τραυματία.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε ότι άκουσε 6-7 πυροβολισμούς και κατέβηκε για να δει τι συμβαίνει, όπου βρήκε το ένα από τα δύο θύματα πεσμένο: «Τον είδα να φωνάζει βοήθεια, πεθαίνω, πεθαίνω».

Αμέσως ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ και στο σημείο μετέβησαν άνδρες της Άμεσης Δράσης.

Ο δράστης αφού πυροβόλησε τους δύο άνδρες, επέστρεψε στο σπίτι του και ξαναγέμισε το περίστροφό του. Βγαίνοντας στην πυλωτή, τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ότι κατά διαστήματα άκουγαν πυροβολισμούς στον αέρα. Μάλιστα πριν από έναν χρόνο τον είδαν να πυροβολεί κάδους σκουπιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!», ενώ πριν κάνει την επίθεση και πυροβολήσει έλεγε προς τους υπαλλήλους «μου έχετε κάνει μάγια».

Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • περίστροφο
  • μεταλλικό τσεκούρι,
  • ξίφος με μήκος λάμας -67- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος,
  • ξιφίδιο με μήκος λάμας -20- εκατοστά με ξύλινη θήκη μαύρου χρώματος,
  • -2- αυτοσχέδια δρεπάνια,
  • -2- ασημένιες ακονισμένες πεπλατυσμένες λεπίδες σε σχήμα άστρου, στολή πολεμικής τέχνης,
  • -36- φυσίγγια,
  • -6- κάλυκες,
  • νάιλον συσκευασίες περιέχουσες πιθανόν ναρκωτικές ουσίες, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το μακελειό στη Νέα Ερυθραία

Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα και συγκεκριμένα 43χρονο ημεδαπό γείτονά του και έτερο 43χρονο ημεδαπό, που εκτελούσαν τεχνικές εργασίες σε παρακείμενη οικία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα στην πυλωτή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο.

Οι τραυματισθέντες διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία, όπου ο ένας εξ’ αυτών κατέληξε, ενώ ο έτερος νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα: Συνελήφθησαν επτά αστυνομικοί για ανθρωποκτονία

Μακελειό στη Νέα Ερυθραία: «Μου έχετε κάνει μάγια» φώναζε ο 40χρονος πριν... γαζώσει τους εργάτες

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»