ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγρια επίθεση Πίτμπουλ σε Βρετανό στη Θεσσαλονίκη – Από θαύμα σώθηκε το σκυλάκι του

Πιτ Μπουλ επίθεση Θεσσαλονίκη
Επίθεση Πιτ Μπουλ στη Θεσσαλονίκη.
PIXABAY

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση Πίτμπουλ σε Βρετανό. 

Επίθεση από Πιτ Μπουλ δέχθηκε ένας 72χρονος Βρετανός και το σκυλάκι του στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο 72χρονος έκανε βόλτα στην περιοχή μαζί με το σκυλάκι του. Κάποια στιγμή ο Βρετανός διασταυρώθηκε στο δρόμο με ένα άγριο σκυλί ράτσας Πιτ Μπουλ, το οποίο άρχισε να κυνηγά εκτός ελέγχου το σκυλάκι του.

Το θηριώδες σκυλί άρπαξε το σκυλάκι και άρχισε να το δαγκώνει. Το σκυλάκι έκλαιγε και ο 72χρονος κατάλαβε ότι εάν δεν το βοηθήσει τότε ο θάνατός του είναι βέβαιος. Ο Βρετανός προσπάθησε να πάρει το σκυλάκι από τα δόντια του Πιτ Μπουλ και τότε το σκυλί άρχισε να δαγκώνει τον ίδιο. Το αποτέλεσμα ήταν ο 72χρονος να τραυματιστεί στον αντίχειρα και στον αριστερό μηρό. Τα τραύματα προκλήθηκαν από δυνατά δαγκώματα του Πιτ Μπουλ.

Όταν το μυώδες σκυλί άρχισε να δαγκώνει τον Βρετανό, άφησε το σκυλάκι του και έτσι τελικά σώθηκε, αν και σοβαρά τραυματισμένο. Ο 72χρονος μεταφέρθηκε με ίδια μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του Πιτ Μπουλ. Όπως είπε το θύμα της επίθεσης, ο ιδιοκτήτης του Πιτ Μπουλ έβγαλε βόλτα το σκύλο του χωρίς λουρί, μέχρι που κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής του και εξαπέλυσε την επίθεση.

Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και φθορά ξένης περιουσίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.