ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Άλκη: Σεσημασμένος και με εκκρεμή δίκη για οπαδική βία ο 23χρονος συλληφθείς

δράστης δολοφονίας Άλκη
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ένας 23χρονος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού (φωτογραφία αρχείου)
INTIME / ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Άλκης Καμπανός: Ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου δεν ήταν άγνωστος στις Αρχές. Το προφίλ του άνδρα που έβαλαν στο «χέρι» οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη ενός 23χρονου άνδρα προχώρησε η ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Ο 23χρονος φέρεται να είναι αυτός που προξένησε τα θανάσιμα τραύματα με το δρεπάνι στον άτυχο νεαρό, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα μέσα σε κλίμα οδύνης.

Ο άνδρας τον οποίο έβαλαν στο «χέρι» οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα είχε γίνει «έφοδος» σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ, είναι αλβανικής καταγωγής. Στην Ελλάδα ζει με άδεια διαμονής και δεν ήταν άγνωστος στην Αστυνομία καθώς ήταν σεσημασμένος. Ο 23χρονος είχε εμπλοκή και σε άλλα περιστατικά βίας, με οπαδικό πρόσημο, έχοντας τραυματίσει ξανά άνθρωπο. Σε βάρος του εκκρεμεί δίκη από το περιστατικό του 2019.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές είναι πολύ κοντά και στη σύλληψη δεύτερου προσώπου εμπλεκόμενου στη δολοφονία.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει εντείνει τις έρευνες και πλέον «αγγίζει» και τον δεύτερο εμπλεκόμενο, ενώ συνεχίζουν να αναζητούνται και οι υπόλοιποι συνεργοί στο στυγερό έγκλημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης