ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Συνελήφθη ο δράστης

Δολοφονία Άλκη: Συνελήφθη ο δράστης
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη καθώς συνελήφθη ο δολοφόνος του
INTIME

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη καθώς συνελήφθη ο δολοφόνος του

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είναι ένας 23χρονος Αλβανικής καταγωγής που είναι οπαδός του ΠΑΟΚ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 23χρονος είχε προσαχθεί, το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη όπου ζει με άδεια διαμονής στη χώρας μας, έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές το 2019 όταν και είχε τραυματίσει ένα άτομο ενώ εκκρεμούσε η δίκη για την υπόθεση.

Τον 23χρονο που έχει συλληφθεί, έχει ήδη αναγνωρίσει ως εμπλεκόμενο στη δολοφονία ένας από τους φίλους του θύματος. Μάλιστα, ο φίλος του 19χρονου Άλκη είχε τραυματιστεί κι αυτός από μαχαίρι και χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη.

Την ίδια στιγμή, στην ΕΛ.ΑΣ. προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν τον 23χρονο και εργαστηριακά, καθώς βρέθηκε αίμα στο ένα από τα δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό και δεύτερου ατόμου που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου για τη σύλληψη του δολοφόνου του Άλκη

Στην ανάρτησή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι «επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη».

«Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της. Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη» κατέληξε στην ανάρτηση του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ η δολοφονική επίθεση με θύμα τον Άλκη Καμπανό ήταν προμελετημένη και είχε στόχο φιλάθλους και οπαδούς του Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr από αξιόπιστες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα προκύπτει ότι οι δράστες είχαν ξεκάθαρα ανθρωποκτόνο πρόθεση. Μαχαίρωσαν τέσσερις φορές τον άτυχο Άλκη. Μία φορά στη δεξιά μηριαία χώρα, δύο φορές στον αριστερό γλουτό και μία φορά στο χέρι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: «Ήθελαν να σκοτώσουν τον Άλκη» - Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία - «Αφήστε με να πάω μαζί του»

Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα οπαδού του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του Άλκη - «Σας σιχάθηκα» (photos)