ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άλκης Καμπανός: Φίλος του 19χρονου αναγνώρισε τον 23χρονο συλληφθέντα

Άλκης Καμπανός
Το φέρετρο του αδικοχαμένου 19χρονου
INTIME / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Άλκης Καμπανός: Τον 23χρονο Αλβανό που συνελήφθη αναγνώρισε φίλους του άτυχου 19χρονου καθώς ήταν μαζί του στην επίθεση που δέχθηκε. Τι ερευνά στο αυτοκίνητο των δραστών η ΕΛ.ΑΣ.

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Ο νεαρός έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας, καθώς δέχθηκε επίθεση με δρεπάνι από αγνώστους και κατέληξε μετά από θανατηφόρο τραύμα στη μηριαία αρτηρία. Το μεσημέρι της Τετάρτης (02/02), ένας 23χρονος αλβανικής καταγωγής συνελήφθη από τις Αρχές ως ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας.

Ο άνδρας τον οποίο έβαλαν στο «χέρι» οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα είχε γίνει «έφοδος» σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ, είναι αλβανικής καταγωγής. Στην Ελλάδα ζει με άδεια διαμονής και δεν ήταν άγνωστος στην Αστυνομία καθώς ήταν σεσημασμένος. Ο 23χρονος είχε εμπλοκή και σε άλλα περιστατικά βίας, με οπαδικό πρόσημο, έχοντας τραυματίσει ξανά άνθρωπο. Σε βάρος του εκκρεμεί δίκη από το περιστατικό του 2019.

Σημαντικό στοιχείο που οδήγησε στη σύλληψη του 23χρονου, ήταν το γεγονός ότι ένας από τους φίλους του αδικοχαμένου Άλκη, τον αναγνώρισε. Ο φίλος του 19χρονου, μάλιστα, είχε δεχθεί κι αυτός επίθεση και είχε τραύματα από μαχαίρι μετά το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, σε εξέλιξη είναι η προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. να ταυτοποιήσει και εργαστηριακά τον 23χρονο, με το αίμα που έχει βρεθεί στο ένα από τα δυο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στην επίθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Σεσημασμένος και με εκκρεμή δίκη για οπαδική βία ο 23χρονος συλληφθείς