ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Άγριος καβγάς για μια προσπέραση - Παρα τρίχα γλίτωσε το μάτι του οδηγού

Ηράκλειο: Άγριος καβγάς για μια προσπέραση - Παρα τρίχα γλίτωσε το μάτι του οδηγού
Άσχημα πράγματα μπορούν να συμβούν όταν χάνεται η ψυχραιμία την ώρα της οδήγησης
Canva - Φωτογραφία αρχείου

ΗράκλειοΚάτοικος παραλίγο να χάσει το μάτι του κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού - Όλα ξεκίνησαν από ένα... κορνάρισμα

Έξω από τον Ι. Ναό του Αγ. Μηνά στο Ηράκλειο Κρήτης, ξεκίνησε άγριος καυγάς μεταξύ δύο οδηγών με αφορμή ένα κορνάρισμα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Creta24, ένας 45χρονος οδηγός, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (14/3) επιστρέφοντας από τη δουλειά του, φέρεται να διαπληκτίστηκε με έναν 32χρονο οδηγό ενός άλλου οχήματος, σε κεντρικό σημείο της πόλης. Για την προτεραιότητα σε ένα άλλο αυτοκίνητο, ο 45χρονος διαπληκτίστηκε με τον 32χρονο αλλά ο πρώτος συνέχισε την πορεία για το σπίτι του, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια.

Ο 32χρονος όμως, αφού ανέπτυξε ταχύτητα στο αυτοκίνητό του, προσπέρασε το όχημα του 45χρονου και το ακινητοποίησε. Τότε κατέβηκε από τη θέση του οδηγού και με τη βοήθεια του συνοδηγού -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- επιτέθηκαν μαζί, στον 45χρονο.

Τότε ο 45χρονος τα έχασε και προσπάθησε να ασφαλίσει το όχημά του. Κλείδωσε την πόρτα και σήκωσε το τζάμι του παραθύρου τόσο του οδηγού, όσο και του συνοδηγού. Ο 32χρονος όμως τον έβριζε και τον απειλούσε. Μάλιστα η μανία του ήταν τέτοια που με μπουνιές έσπασε το τζάμι της πόρτας του οδηγού και άρχισε να χτυπάει τον 45χρονο. Είναι άγνωστο το πώς σταμάτησε, και οι περιγραφές που υπάρχουν κάνουν λόγο για ένα αφηνιασμένο άτομο. Ούτε οι εκκλήσεις και οι φωνές των συγκεντρωμένων δεν τον σταματούσαν, ενώ επιθετική συμπεριφορά επέδειξε και ο συνοδηγός.

Το σπασμένο τζάμι που παραλίγο να στοιχίσει το μάτι του ενός οδηγούCreta24.gr

Από το σπασμένο τζάμι ο 45χρονος τραυματίστηκε στο μάτι και χρειάστηκε να εξεταστεί από οφθαλμίατρο. Άτομα που βρέθηκαν στο σημείο, κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με τους δύο οξύθυμους φίλους.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, ο 45χρονος δεν πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα με αποτέλεσμα να παρέλθει το αυτόφωρο. Σε βάρος του 32χρονου σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Creta24.gr

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Ένοχος 28χρονος που αποπλάνησε τον 11χρονο γιο του αφεντικού του