ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δράμα: Αυτή είναι η 59χρονη που έπεσε νεκρή από το χέρι του συζύγου της

Δράμα: Αυτή είναι η 59χρονη που έπεσε νεκρή από το χέρι του συζύγου της
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Δράμα

Οικογενειακή τραγωδία στη Δράμα: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε - Η 59χρονη θα έφευγε σήμερα από το σπίτι

Έτοιμη να φύγει σήμερα Τρίτη (7/6) από το διαμέρισμα όπου συζούσε με τον 64χρονο εν διαστάσει σύζυγό της ήταν η 59χρονη που δολοφονήθηκε με καραμπίνα στο σαλόνι του σπιτιού της στη Δράμα. Αυτό αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr ο Δημάρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης.

«Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση. Ωστόσο, συζούσαν. Η γυναίκα είχε πει στο σύζυγό της ότι θέλει να φύγει από το σπίτι. Να χωρίσουν οριστικά. Μάλιστα σήμερα ήταν να φύγει από το σπίτι. Εκείνος δε μπορούσε να το διαχειριστεί., όπως υπογράμμισε ο κ. Αθανασιάδης.

«Επισκέφθηκε χθες την κόρη του που μένει δίπλα στο σπίτι του ζευγαριού και μετά γύρισε στο σπίτι και τσακώθηκε με τη γυναίκα του. Μετά πήρε το όπλο και τη σκότωσε στο σαλόνι. Εκείνος αυτοκτόνησε στη συνέχεια στο λουτρό. Κάθε πρωί ο 64χρονος πήγαινε να πάρει τα εγγόνια του από το σπίτι της κόρης του για να τα πάει στο σχολείο. Σήμερα όμως δεν πήγε. Έτσι η κόρη του ανησύχησε πήγε στο σπίτι των γονιών της να δει τι συμβαίνει και εκεί είδε νεκρούς τους γονείς της. Σοκαρίστηκε η κοπέλα, η οποία έχει τρία παιδιά. Ο 64χρονος και η 59χρονη ήταν συνταξιούχοι. Παλιότερα είχαν μαζί ένα σνακ μπαρ στη Δράμα. Κάποια στιγμή το κλείσανε και βγήκαν στη σύνταξη. Είχαν δύο κόρες και τρία εγγόνια», συμπλήρωσε ο Δημάρχος Προσοτσάνης.

Σχετικές ειδήσεις