ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δράμα: Την πυροβόλησε πισώπλατα από κοντινή απόσταση - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Δράμα: Την πυροβόλησε πισώπλατα από κοντινή απόσταση
Η ιατροδικαστική εξέταση θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη. 
Intime News

Δυο φορές πυροβόλησε την 59χρονη σύζυγό του ο 64χρονος στη Δράμα, μια πισώπλατα και μια στο θώρακα, πριν δώσει τέλος στη ζωή του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τη δολοφονία της 59χρονης Αναστασίας και της αυτοκτονίας του 64χρονου συζύγου της μέσα στο σπίτι τους στη Δράμα. Η ιατροδικαστική εξέταση έλαβε χώρα σήμερα Τετάρτη και θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη, με τα πρώτα αποτελέσματα να δείχνουν ότι ο 64χρονος πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα μία φορά στην πλάτη και μία φορά στο θώρακα. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν με καραμπίνα από πολύ κοντινή απόσταση.

Η δολοφονία έγινε στο σαλόνι, όπου βρέθηκαν δύο κάλυκες. Το γεγονός ότι το θύμα δεν έφερε εκδορές ή εκχυμώσεις δείχνει ότι δεν προηγήθηκε πάλη αλλά ούτε χτυπήματα με τα χέρια ή άλλο αντικείμενο. Ο δράστης πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τη σύζυγό του δύο φορές με ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Στη συνέχεια, μετέβη στο μπάνιο του σπιτιού και έβαλε τέλος στη ζωή του με έναν πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα. Για να καταφέρει να αυτοπυροβοληθεί χρησιμοποίησε μία μασιά που την πήρε από το τζάκι του σαλονιού. Γύρισε την κάννη του όπλου προς την κοιλιακή χώρα και πάτησε τη σκανδάλη με τη μασιά. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Η ιατροδικαστική εξέταση θα συνεχιστεί αύριο Πέμπτη.

Σχετικές ειδήσεις