ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κολωνός: Ανήλικος εκβίασε πατέρα 14χρονης με «ροζ» βίντεο

Κολωνός: Ανήλικος εκβίασε πατέρα 14χρονης με «ροζ» βίντεο
Σύλληψη  17χρονου, ο οποίος φέρεται να εκβίαζε τον πατέρα 14χρονης με «ροζ» βίντεο 
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Σύλληψη  17χρονου, ο οποίος φέρεται να εκβίαζε τον πατέρα 14χρονης με «ροζ» βίντεο 

Στη σύλληψη ενός 17χρονου, ο οποίος φέρεται να εκβίαζε τον πατέρα 14χρονης μαθήτριας με στόχο να του υφαρπάξει χρήματα, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύλληψη έγινε την περασμένη Τετάρτη, μετά από καταγγελία που έφτασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ο 17χρονος φέρεται να προσέγγισε τον 57χρονο πατέρα της 14χρονης μαθήτριας και να του ανέφερε ότι έχει στο κινητό του τηλέφωνο «ροζ» βίντεο με την ανήλικη κόρη του. Στη συνέχεια, τον εκβίασε ότι αν δεν του δώσει χρήματα θα δημοσιεύει το υλικό στο διαδίκτυο.

Αρχικά ο 57χρονος πατέρας της ανήλικης ζήτησε από τον 17χρονο να διαγράψει από το κινητό του τηλέφωνο το βίντεο και τις φωτογραφίες. Ο 17χρονος φέρεται να αντέδρασε βίαια και μάλιστα φέρεται να προκάλεσε φθορές στο κατάστημα που διατηρεί ο 57χρονος στο κέντρο της Αθήνας.

Αμέσως ενημερώθηκε για το συμβάν το κέντρο της Άμεσης Δράσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ο 17χρονος εντοπίστηκε και προσήχθη από την περιοχή του Κολωνού.

Κατόπιν, ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων που συνέλαβε τον ανήλικο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.