ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κιβωτός του Κόσμου: Μυστήριο με τον κάτοχο του όπλου στην Καλαμάτα

Κιβωτός του Κόσμου: Μυστήριο με τον κάτοχο του όπλου στην Καλαμάτα
Η Κιβωτός του Κόσμου στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμα δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, η καθαρίστρια το είχε βρει σε χώρο του κτιρίου που συνδέεται με στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου που ελέγχεται σήμερα για τις σοβαρές καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας

Έρευνα για την «ιστορία» του όπλου, το οποίο βρέθηκε μέσα σε κλειδωμένο συρτάρι στο γραφείο της υπεύθυνης της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα, διενεργεί η Ασφάλεια.

Πρόκειται για ένα παλιό περίστροφο, το οποίο κατασχέθηκε και εξετάζεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντύπωση προκαλεί ότι δεν ήταν δηλωμένο και παραμένει άγνωστος ο αγοραστής του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το περίστροφο είχε βρεθεί κατά το παρελθόν από καθαρίστρια της δομής που το παρέδωσε στην τότε διεύθυνση του παραρτήματος. Το όπλο, ωστόσο, δεν παραδόθηκε ποτέ στις Αρχές. Αντ’ αυτού κρατήθηκε στο συρτάρι κλειδωμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμα δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, η καθαρίστρια το είχε βρει σε χώρο του κτιρίου που συνδέεται με στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου που ελέγχεται σήμερα για τις σοβαρές καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η υπεύθυνη της δομής Καλαμάτας που είχε το περίστροφο στο γραφείο της συνελήφθη από τους αστυνομικούς για παράνομη οπλοκατοχή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα. Η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με το όπλο.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: «Χτυπούσαν και έβαζαν το παιδί μου στο κλουβί»

Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα η υπεύθυνη Καλαμάτας

Κιβωτός του Κόσμου: Σκισμένα τιμολόγια στα σκουπίδια έξω από δομή