ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κιβωτός: Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε μεγάλο ποσό σε χρηματοκιβώτιο στον Κολωνό

κιβωτός του κόσμου έφοδος αστυνομιας
«Λαβράκι» έβγαλαν οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό.
InTime / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Μεγάλο χρηματικό ποσό εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία κατά την έφοδό της στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό, όπου μεταξύ άλλων υπάρχει χώρος που χρησιμοποιείται και ως σπίτι από τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν το μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα σε χρηματοκιβώτιο, ενώ αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι «από τη χθεσινή έρευνα σε ακίνητα και εγκαταστάσεις του ιδρύματος υπήρξαν ευρήματα, που μπορεί να αποδειχτούν πολύτιμα».

Η Οικονομική Αστυνομία έχει ήδη στείλει στον αρμόδιο Εισαγγελέα το υλικό από τις χθεσινές έρευνες. Μεταξύ άλλων, θα εξεταστεί εάν το χρηματικό ποσό που εντοπίστηκε στον Κολωνό σχετίζεται με αυτό που είχε ληφθεί από θυρίδα τραπεζικού υποκαταστήματος της ίδιας περιοχής πριν από εννέα ημέρες.

Σημειώνεται ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι σε λογαριασμούς της Κιβωτού υπήρχαν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι το ποσό αυτό μπορεί να ανέβει κατά την εξέλιξη των ερευνών, καθώς αναμένονται απαντήσεις και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Οικονομική Αστυνομία θα συνεχίσει τις έρευνες σε ακίνητα που συνδέονται με την Κιβωτό του Κόσμου. Ο αρμόδιος Εισαγγελέας έχει από τη Δευτέρα ανάψει το πράσινο φως για εκτεταμένες έρευνες.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε το απόγευμα ότι:

Από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας υποβλήθηκε σήμερα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε από έρευνες, οι οποίες διενεργήθηκαν σε κεντρικά γραφεία και δομές φιλοξενίας που διατηρεί η εν λόγω ΜΚΟ σε Αθήνα, Βόλο, Ιωάννινα, Χίο και Καλαμάτα, καθώς και σε οικία, όπως επίσης και από την διενεργηθείσα αλληλογραφία, προς ενημέρωση και αξιολόγηση των στοιχείων

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις