ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα στοιχεία για την «Μαρία Τσάλλα»: Ο τουρίστας, ο Ντάνιελ και το μυθιστόρημα που έφτιαξε

Μαρία Τσάλλα

Όσο περνούν οι μέρες, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση της κατασκόπου στη χώρας μας

Η «Μαρία Τσάλλα» είχε φτιάξει το τέλειο αφήγημα για να πείθει φίλους και γνωστούς στην Αθήνα για την ζωή και το παρελθόν της. Άλλωστε κάπως έπρεπε να ταιριάξει το παρελθόν με το παρόν της και να παρουσιάσει τον... Ντάνιελ, το σύζυγό - κατάσκοπο ο οποίος είχε έδρα τη Βραζιλία.

Ο Ντάνιελ για τον κύκλο της κατασκόπου στην Ελλάδα ήταν ένας....τουρίστας. Ενας γοητευτικός άνδρας με ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια ο οποίος λάτρευε τη χώρα μας και ήρθε διακοπές στην Αθήνα το 2019. Στα στενά της... καρδιάς της πόλης τον γνώρισε η... ευαίσθητη φωτογράφος "Μαρία Τσάλλα" και η συμπάθεια μεταξύ τους ήταν αμοιβαία.

Έζησαν τον απόλυτο έρωτα για 3 εβδομάδες, τόσος ήταν ο καιρός που ο τουρίστας Ντάνιελ έμεινε στη χώρα μας για χάρη των ματιών της κατασκόπου. Όταν εκείνος επέστρεψε στην πατρίδα του, προσκάλεσε την Μαρία Τσάλλα στη Βραζιλία. Εκείνη δεν έχασε χρόνο και πήγε να τον βρει.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος αλλά η απόσταση δεν μπορούσε να κρατήσει ζωντανή αυτή τη σχέση. Έτσι και χώρισαν με την Τσάλλα να είναι αρκετά στεναχωρημένη καθώς ήθελε να γίνει η μητέρα των παιδιών του. Αν και χωρισμένη ποτέ δεν έπαψαν να επικοινωνούν μέσω των social media με εκείνη να λέει πως: «Ποτέ δεν ξέρεις, κάποια στιγμή ίσως να είμαστε και πάλι μαζί .Αυτό το... μυθιστόρημα είχε χτίσει η κατάσκοπος για τον Ντανιελ. Αυτό έλεγε όταν της «ξεφευγε» το όνομά του.

Η ΕΥΠ προχωρά την έρευνα και έχει στα χέρια της ήδη μια ακόμη μαρτυρία για το παρελθόν και τις κινήσεις της κατασκόπου όπως επίσης και ορισμένες άγνωστες - μέχρι σήμερα - επανεμφανίσεις της.