ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέθυμνο: Πλούσια η λεία 40χρονου «ποντικού» που «έγδυνε» ξενοδοχεία και σπίτια

Ρέθυμνο: Πλούσια η λεία 40χρονου «ποντικού» που «έγδυνε» ξενοδοχεία και σπίτια

Ρέθυμνο: Ο 40χρονος είχε αφαιρέσει ηλεκτρονικά είδη, τιμαλφή και χρήματα συνολικής αξίας άνω των 15.500 ευρώ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης συνελήφθη χθες αλλοδαπός για διακεκριμένες κλοπές σε ξενοδοχεία, οικίες και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, μεταμεσονύκτιες ώρες χθες (27.07.2023) άγνωστος αφαίρεσε από δωμάτιο ξενοδοχείου σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνου όπου διαμένει αλλοδαπός ηλεκτρονικές συσκευές και τιμαλφή αξίας 6300 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1600 ευρώ και το ίδιο χρονικό διάστημα από επιχείρηση στην ίδια περιοχή το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα, προανάκριση και αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο 40χρονος αλλοδαπός πραγματοποίησε τις προαναφερθείσες κλοπές και επιπλέον δύο κλοπές και δυο απόπειρες κλοπής από ξενοδοχεία και επιχειρήσεις κατά το χρονικό διάστημα από 15 ως 25.07.2023.

Επίσης, από τη δακτυλοσκοπική εξέταση ανωτέρω αλλοδαπού ο οποίος χρησιμοποιούσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, εξιχνιάσθηκε μία ακόμα κλοπή σε επιχείρηση που τελέσθηκε στις 19.01.2023 .

Συνολικά ο αλλοδαπός είχε αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές και τιμαλφή συνολικής αξίας 11.790 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ ενώ είχε πραγματοποιήσει συναλλαγές σε επιχειρήσεις με χρήση τραπεζικών καρτών ύψους 977 ευρώ .

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, τιμαλφή και χρηματικό ποσό τα οποία θα αποδοθούν στους κατόχους τους καθώς και πλαστό δελτίο ταυτότητας αλλοδαπού.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Χαρίζει ζωή μετά τον θάνατό της η 14χρονη Χριστίνα - Ξεκίνησε η λήψη των οργάνων της

Κρήτη: Αγωνία για 72χρονο - Έφυγε από το εξοχικό για να ταξιδέψει και εξαφανίστηκε

Φωτιά τώρα στο Γλυκορρίζι Μεσσηνίας