ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πυροβολισμοί στη Λούτσα: Ενέδρα θανάτου για έξι Αλβανούς - Πώς έγινε το μαφιόζικο χτύπημα

Πυροβολισμοί στη Λούτσα: Ενέδρα θανάτου για έξι Αλβανούς - Πώς έγινε το μαφιόζικο χτύπημα
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές στο μαφιόζικο χτύπημα με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνει λόγο η Αστυνομία για το μαφιόζικο χτύπημα στη Λούτσα το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, στην οδό Αρρίωνος και Ακροπόλεως.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πέντε νεκροί άνδρες έπεσαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες ενώ ο έκτος νεκρός, ήταν ο οδηγός, ο οποίος δέχθηκε τις σφαίρες εκτός του αυτοκινήτου.

Όπως φαίνεται ο οδηγός προσπάθησε να αντιδράσει όταν οι δράστες γάζωναν το αυτοκίνητο ωστόσο έπεσε και αυτός νεκρός στο πίσω μέρος του οχήματος από τα πυρά τους.

Το αυτοκίνητο με τους δράστες είχε αλβανικές πλαστές πινακίδες και οι πυροβολισμοί ήταν από ενιάρι όπλο.

Από τις Αρχές εξετάζεται αν και οι έξι Αλβανοί που σκοτώθηκαν ήταν σεσημασμένοι ενώ παράλληλα αναζητούν ένα Ford μαύρο και μηχανή και φαίνεται να έχουν ενημερωθεί λιμάνια και αεροδρόμια για να μην διαφύγουν από τη χώρα. Ήδη έχουν αρχίσει να παίρνουν καταθέσεις από κατοίκους που βρίσκονταν στην περιοχή.

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι ο τραγικός αριθμός των 6 νεκρών, ένας πρωτοφανής αριθμός που δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά στα χρονικά καθώς πρόκειται για τριπλάσιο αριθμό από ότι συμβαίνει συνήθως σε ξεκαθαρίσματα συμμοριών.