ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μαρούσι: Άγρια επίθεση σε 26χρονο από συμμορία 10 ατόμων

Μαρούσι: Άγρια επίθεση σε 26χρονο από συμμορία 10 ατόμων

Μαρούσι: Ο ανήλικος δράστης ο οποίος φέρεται να ήταν και ο αρχηγός της συμμορίας επιτέθηκε εκ νέου στο θύμα απειλώντας τον.

Οι ανήλικοι δράστες «χτύπησαν» οργανωμένα σαν να είχαν σχεδιάσει κάθε κίνηση τους. Η ώρα ήταν λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ όταν το θύμα περπατούσε ανέμελο στην οδό Νερατζιώτισσας με κατεύθυνση προς το ΟΑΚΑ. Ξαφνικά αντίκρισε μπροστά του 2 νεαρά άτομα τα οποία του έκλεισαν το δρόμο με τα σώματα τους.

Ενας εξ αυτών είπε στο θύμα να του δώσει ένα τσιγάρο με τον 26χρονο να απαντά πως δεν καπνίζει. Τότε εμφανίστηκαν αλλά 8 άτομα τα οποία τον περικύκλωσαν.

Όπως ο ίδιος κατέθεσε στις αρχές: «Ενας εξ αυτών μου είπε σε καθαρά ελληνικά :Δώσε μου το πορτοφόλι σου ρε βλακα. Πριν προλάβω να του απαντήσω άλλο άτομο με γρονθοκόπησε μια φορά στο στόμα μου δίχως να χάσω την ισορροπία μου...».

Μάλιστα ο ανήλικος δράστης ο οποίος φέρεται να ήταν και ο αρχηγός της συμμορίας επιτέθηκε εκ νέου στο θύμα απειλώντας τον.

«Αυτός που μου είπε δώσε μου το πορτοφολι σου ρε βλακα μου είπε ξανά :Αντε τελείωνε μη σου πάρουμε και το κινητό».

Το θύμα φοβήθηκε καθώς οι νεαροί τον είχαν περικυκλώσει. Έβγαλε το πορτοφόλι από την τσέπη και του το άρπαξαν αμέσως ενώ στη συνέχεια άρχισαν να τρέχουν ώστε να διαφύγουν.

Όλα τα μέλη της συμμορίας φορούσαν κουκούλες και full face ώστε να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους ενώ σύμφωνα με το θύμα ήταν ηλικίας από 15 έως 17 ετών.