ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βούλα: Εφοπλιστής εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του – Τι έγραφε το μήνυμα και τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Βούλα: Εφοπλιστής εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του – Τι έγραφε το μήνυμα και τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης (2/11) ένας 63χρονος εφοπλιστής, υπήκοος Συρίας στο σπίτι του στην περιοχή της Βούλας Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τον 63χρονο βρήκαν στο υπόγειο της μονοκατοικίας του η γυναίκα του και ένας φύλακας, ενώ δίπλα στο σώμα του ήταν μια καραμπίνα.

Προτού προβεί στο απονενοημένο ο 63χρονος εφοπλιστής φέρεται να άφησε μήνυμα.

Ο εφοπλιστής στο σημείωμα ενημέρωνε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του ενώ εξέφραζε και τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση.

Απευθυνόμενος στη γυναίκα του έγραψε συγκεκριμένα: «Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι' αυτό που θα κάνω».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 63χρονος διατηρούσε ναυτιλιακή εταιρεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για Eλληνοσύρο εφοπλιστή, ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρείας που αποτελεί έναν ισχυρό παίκτη στο LNG.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1972 στη Βηρυτό, μεταφέρθηκε το 1991 στην Αθήνα και οι κτηριακές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Βούλα.

Αυτοχειρία η ατύχημα

Οι Αρχές από την πλευρά τους εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αυτοχειρία, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο του ατυχήματος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της καραμπίνας από τον 63χρονο άνδρα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοχειρία ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας, για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη διενέργεια αυτοψίας ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του 63χρονου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.